Închide meniul

Câţi bani a câştigat Simona Halep, după ce s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 septembrie 2021, 20:22

Câţi bani a câştigat Simona Halep, după ce s-a calificat în turul al treilea la US Open 2021

Simona Halep are coşmaruri din cauza accidentărilor

Profimediaimages

Simona Halep merge ceas în ultimul turneu de Mare Şlem al anului 2021. Românca a obţinut o victorie senzaţională în faţa Kristinei Kucova, cu 6-3, 6-1, şi a acces în turul al treilea al turneului american. Pentru calificarea în turul 3 românca şi-a asigurat deja un cec în valoare de 180.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a pus mâna pe o mare sumă de bani

Simona Halep continuă forma bună de la turneul american şi înceacă, pentru început, să pătrundă în săptămâna a doua a turneului. Turul secund a fost o adevărată demonstraţie de forţă pentru româncă. Simona s-a distrat cu Kristina Kucova şi merge îm turul trei al competiţiei. Pentru această performanţă. Halep va încasa un cec de 180. 000 de dolari.

Simona Halep, victorie categorică în faţa Kristinei Kucova

Simona Halep a obţinut o victorie categorică în faţa Kristinei Kucova. Programat inițial pe Terenul 17, meciul s-a mutat pe arena „Arthur Ashe”, de la ora 19:00, după ce meciul Osaka – Danilovic a fost anulat, din cauza accidentării sârboaicei.

Halep a învins-o în primul tur pe Camila Giorgi, 6-4, 7-6 (3), în timp ce Kucova, jucătoare care a acces pe tablou în calitate de lucky-loser, a trecut în prima rundă de Ann Li, scor 7-5, 6-1.
După această victorie, Halep va da piept în turul III peste învingătoarea din partida Elena Rybakina (20 WTA) – Caroline Garcia (62 WTA).

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și