Închide meniul

Antrenorul lui Novak Djokovic ştie cine îl poate opri pe Carlos Alcaraz la US Open: „Doar doi jucători o pot face”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 13:59

Antrenorul lui Novak Djokovic ştie cine îl poate opri pe Carlos Alcaraz la US Open: „Doar doi jucători o pot face

Antrenorul lui Novak Djokovic ştie cine îl poate opri pe Carlos Alcaraz la US Open

Carlos Alcaraz, în timpul finalei cu Novak Djokovic de la Wimbledon / Profimedia

Antrenorul lui Novak Djokovic ştie cine îl poate opri pe Carlos Alcaraz la US Open. Goran Ivanisevic a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui spaniolului de pe locul 1 ATP şi a vorbit despre şansele acestuia la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În afară de Novak Djokovic, Ivanisevic crede că singurul jucător care mai poate avea o şansă în faţa spaniolului la Flushing Meadows este italianul Jannick Sinner.

Antrenorul lui Novak Djokovic ştie cine îl poate opri pe Carlos Alcaraz la US Open: „Doar doi jucători o pot face”

Goran Ivanisevic a fost întrebat despre noua rivalitate care se conturează în tenisul mondial masculin între Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner. Cei doi tineri au oferit deja câteva meciuri memorabile, iar Ivanisevic este de părere că italianul, pe lângă Novak Djokovic, este jucătorul care poate face faţă unui maraton împotriva spaniolului şi chiar să spere la victorie:

„Sinner este singurul care îl poate ameninţa pe Alcaraz la US Open, pe lângă Novak. Jocul lui Sinner nu i se potriveşte lui Alcaraz, au avut meciuri foarte interesante până acum.

Va fi o rivalitate interesantă (n.r. Alcaraz – Sinner). Fiecare meci dintre ei este intens. Nimeni nu poate îndura un meci de lungă durată, cu excepţia lui Djokovic şi Sinner. Cei care nu pot ţine pasul cu Alcaraz îşi fac bagajele şi pleacă acasă”, a declarat Goran Ivanisevic, pentru sportske.jutarnji.hr.

Reclamă

Goran Ivanisevic, numai cuvinte de laudă la adresa lui Carlos Alcaraz: „E incredibil”

Carlos Alcaraz a cucerit al doilea titlu de Grand Slam al carierei la Wimbledon, acolo unde a reuşit să îl învingă pe Novak Djokovic la finalul unei finale memorabile.

Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic, nu a trecut încă peste finala de la All England Club, dar nu l-a împiedicat să vorbească la superlativ despre campionul spaniol:

Încă sunt în stare de şoc după acea finală. Dar Novak a spus foarte clar după meci: a câştigat unele finale pe care trebuia să le piardă şi invers. Novak a avut multe oportunităţi de care nu a profitat. Alcaraz a fost mai curajos, decisiv atunci când a trebuit. A fost mai bun în acea zi şi a câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Continui să spun acelaşi lucru, Alcaraz e un băiat grozav. Ca om e fenomenal şi ca jucător nu ştiu ce să mai spun, e un miracol. Energia pe care o aduce cu el pe teren, modul în care joacă, faptul că zâmbeşte mereu… E Incredibil”, a mai spus Goran Ivanisevic.

Novak Djokovic va juca şi în proba de dublu la Cincinnati

Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic îşi îndreaptă acum atenţia către sezonul nord-american de hard. Spaniolul merge peste ocean cu gândul de a îşi apăra titlul cucerit anul trecut la US Open, fiind pentru prima oară în poziţia de a îşi apăra un titlu de Grand Slam.

Înainte de US Open, Alcaraz va participa la Toronto şi Cincinnati, cele două turnee ATP Masters 1000 premergătoare ultimului turneu de Grand Slam al anului.

În ceea ce îl priveşte pe Novak Djokovic, sârbul nu va merge în Canada, urmând să meargă direct la Cincinnati, înainte de US Open. Sârbul şi-a luat o pauză mai lungă după finala pierdută la Wimbledon, dar se va pregăti la Cincinnati pentru turneul de la Flushing Meadows şi va evolua şi în proba de dublu alături de conaţionalul Nikola Cacic.

Nu este pentru prima oară când cei doi fac pereche. Djokovic şi Cacic au mai evoluat la ATP Cup în 2021 şi de alte două ori la Cupa Davis, în acelaşi an. La început de 2023, Djokovic a mai jucat alături de Vasek Pospisil la Adelaide în proba de dublu. Nikola Cacic este locul 57 în clasamentul ATP la dublu şi are trei turnee ATP în palmares, fiind şi singurul jucător din Serbia în Top 100 ATP la dublu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și