Închide meniul

Barbara Schett ştie care este „arma secretă” a Simonei Halep la US Open 2022: „Este foarte incitant!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 august 2022, 11:23

Barbara Schett ştie care este „arma secretă a Simonei Halep la US Open 2022: „Este foarte incitant!

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Anastasia Potapova

Simona Halep, bucurie după o victorie / Profimedia

Barbara Schett (46 ani) a explicat care este „arma secretă” a Simonei Halep la US Open 2022. Fosta mare jucătoare este de părere că experienţa campioanei noastre în astfel de competiţii îşi va spune cuvântul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grand Slam-ul din Statele Unite se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie, iar meciurile campioanei noastre vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Barbara Schett ştie care este „arma secretă” a Simonei Halep la US Open 2022

”Iga a pierdut câteva meciuri la turneele nord-americane, dar este în continuare numărul 1 absolut dacă te uiți la clasament. În tenis este normal să pierzi meciuri. Nu poți câștiga totul. Prin urmare, Swiatek trebuie plasată printre favorite. Garcia, la rândul său, a avut câteva luni incredibile. Este foarte încrezătoare și fi acolo pentru a lupta pentru titlu la New York.

Și Simona Halep, pentru că știe deja ce înseamnă să câștigi titluri la această categorie. Vom vedea cum este accidentarea, dar aș spune că tenisul feminin de astăzi este foarte incitant. Personal, nu-mi place să știu dinainte cine va câștiga. Vreau surprize, iar circuitul mi se pare strălucitor. La Wimbledon a câștigat Rybakina! Să nu uităm nici de Gauff sau Keys”, este de părere Barbara Schett, citată de puntodebreak.com.

Simona Halep l-a impresionat pe Andy Roddick înainte de US Open 2022

Simona Halep l-a impresionat pe Andy Roddick înainte de US Open 2022. Halep s-a impus la turneul de la Toronto, după un parcurs perfect. La Cincinnati, marea noastră campioană a preferat să se retragă pentru a se pregăti cum trebuie pentru US Open 2022.

Reclamă

Fostul mare jucător de tenis, Andy Roddick, a avut cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep. Roddick a rămas impresionat de evoluţia Simonei de la Toronto, acolo unde a reuşit să se şi impună.

„Sincer, nu știam că este una dintre jucătoarele care au obținut cele mai multe victorii în acest an. Știam că a jucat destul de mult, dar nu o văzusem să câștige un turneu. Dar la Toronto am văzut că nu puteai să treci de ea. Am văzut-o cum a putut să reziste.

Știe să rezolve problemele și am văzut-o mai ofensivă, mai agresivă. Nu și-a lăsat adversarele să joace, să fie agresive. Este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei și sunt fericit să o văd înapoi în clubul campioanelor”, a spus Andy Roddick, conform spotmedia.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Barbara Schett ştie care este „arma secretă” a Simonei Halep la US Open 2022
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și