Închide meniul

Jauqeline Cristian și Angelica Moratelli, eliminate în optimile de dublu de la US Open. Au fost învinse de favoritele principale

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2024, 23:08

Reclamă
Jauqeline Cristian și Angelica Moratelli, eliminate în optimile de dublu de la US Open. Au fost învinse de favoritele principale

Jauqeline Cristian și Angelica Moratelli, eliminate în optimile de dublu de la US Open

Jaqueline Cristian / Profimedia

Jauqeline Cristian și Angelica Moratelli au fost eliminate în optimile de dublu de la US Open. Perechea nu a reușit să treacă de principalele favorite ale turneului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca şi colega sa au fost învinse de mult mai bine cotatele, Gabriela Dabrowski (Canada) şi Erin Routliffe (Noua Zeelandă), scor 7-5, 7-6 (3).

Jauqeline Cristian și Angelica Moratelli, eliminate în optimile de dublu de la US Open

Meciul a durat două ore şi 22 de minute, notează news.ro.

Pentru participarea în optimi, echipa Cristian/Moratelli a obţinut 63.000 de dolari.

La simplu, Jaqueline Cristian a fost eliminată încă din primul tur de la US Open. Românca a cedat, în 2 seturi, în fața locului 13 WTA, Daria Kasatkina.

Reclamă
Reclamă

Aryna Sabalenka s-a calificat în optimi la US Open 2024

Aryna Sabalenka s-a calificat în optimi la US Open 2024, după ce a trecut în trei seturi de Ekaterina Alexandrova. Meciul a început după miezul nopţii la New York.

Niciodată în istoria US Open un meci nu a început atât de târziu, la ora locală 00:08, astfel că nu a rămas multă lume în tribunele Arthur-Ashe pentru a o vedea pe belarusa Aryna Sabalenka învingând-o sâmbătă dimineaţă pe rusoaica Ekaterina Alexandrova.

Sabalenka s-a impus, scor 2-6, 6-1, 6-2, după un meci care a durat o oră şi 40 de minute, anunţă news.ro.

Reclamă

Meciul a început la ora locală 00:08, stabilind recordul pentru cel mai târziu început al unui meci de pe tabloul masculin sau feminin din istoria turneului. Recordul anterior a fost stabilit pe 2 septembrie 1987, când Gabriela Sabatini a învins-o pe Beverly Bowes într-un meci care a început exact la miezul nopţii.

Meciul s-a terminat la 01:48. Este egalitate pentru al doilea cel mai târziu final pentru un meci de simplu feminin la US Open. Meciul din primul tur din 2016 dintre Madison Keys şi Alison Riske, câştigat de Keys cu 4-6, 7-6(5), 6-2, s-a terminat tot la ora 01:48. Recordul a fost stabilit în 2021 de Maria Sakkari şi Bianca Andreescu, sportiva elenă câştigând cu 6-7(2), 7-6(6), 6-3 meciul încheiat la ora 02:13.

În optimi, Sabalenka va evolua cu sportiva belgiană Elise Mertens, locul 35 mondial, fosta sa parteneră de dublu, alături de care a câştigat două titluri de Grand Slam.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și