Închide meniul

Kim Clijsters a comparat-o pe Ons Jabeur cu Simona Halep după finala US Open 2022: „Și ea a pățit la fel!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 septembrie 2022, 8:52

Kim Clijsters a comparat-o pe Ons Jabeur cu Simona Halep după finala US Open 2022: „Și ea a pățit la fel!

Kim Clijsters a comparat-o pe Ons Jabeur cu Simona Halep după finala US Open 2022

Ons Jabeur, după finala US Open 2022 / Profimedia

Fosta multiplă câștigătoare de Grand Slam, Kim Clijsters, a comparat-o pe Ons Jabuer cu Simona Halep, după ce tunisianca a pierdut finala US Open 2022 în fața polonezei Iga Swiatek.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Ons Jabeur este a doua finală de Mare Șlem pierdută consecutiv, după cea de la Wimbledon, când a cedat în fața Elenei Rybakina. Kim Clijsters a amintit că și Simona Halep s-a aflat într-o situație similară înainte să câștige primul ei Grand Slam.

Kim Clijsters a comparat-o pe Ons Jabeur cu Simona Halep după finala US Open 2022

„Simona Halep a pierdut la fel, câteva finale, înainte să o câștige pe prima. Probabil că Ons Jabeur va fi întrebată de acest lucru la conferința de presă. Începi să te gândești la asta. Toți o să-ți spună din echipă: ‘Stai liniștită, o să vină și titlul’. Dar presiunea crește încet, încet. E un alt tip de presiune, dar care se adaugă. I-am tot spus să rămână pozitivă”, a spus Kim Clijsters, conform eurosport.ro.

Simona Halep a pierdut două finale la Roland Garros, în 2014 și 2017, cu Maria Sharapova și Jelena Ostapenko, și una la Australian Open, în 2018, cu Caroline Wozniacki.

„Simo” avea să cucerească primul ei Grand Slam în același an 2018, la Roland Garros, după o victorie cu Sloane Stephens în finală. A mai urmat și triumful de la Wimbledon 2019, în fața Serenei Williams.

Reclamă

Kim Clijsters, în prezent în vârstă de 39 de ani, a câștigat Australian Open în 2011 și de trei ori US Open, în 2005, 2009 și 2010.

Iga Swiatek este câștigătoarea US Open 2022

Iga Swiatek este noua campioană de la US Open, după ce a învins-o în finală pe Ons Jabeur. Acesta este al treilea titlu de Grand Slam din cariera numărului 1 mondial.

Swiatek s-a impus în două seturi și a câștigat, în premieră, turneul de la US Open.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek a mai câștigat înainte Roland Garros, în 2020 şi 2022. De asemenea, pentru ea este al şaptelea trofeu din acest sezon, după Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma şi Roland-Garros

Iga Swiatek: „S-a jucat nemaipomenit!”

După succesul de la Flushing Meadwows, Iga Swiatek a avut doar cuvinte de laudă pentru adversara Ons Jabeur.

„S-a jucat nemaipomenit! Cred că a început deja o rivalitate și vom avea multe meciuri în continuare! Felicitări echipei tale, Ons, lucrați foarte bine. E incredibil ce s-a întâmplat aici, vă mulțumesc! Trebuie să stăm uniți în aceste clipe și mă bucur că pot uni oamenii prin sport! Încercăm să fim exemple bune și oameni buni prin sport! Mulțumesc și echipei mele, nu aș fi fost atât de bună fără voi!”, a spus Swiatek după ce a devenit campioană la US Open 2022.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și