Închide meniul

Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară: „Şi acum sunt surprinsă”. Ce urmează pentru tânăra de 17 ani

Alex Masgras Publicat: 11 septembrie 2023, 16:52

Reclamă
Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară: „Şi acum sunt surprinsă. Ce urmează pentru tânăra de 17 ani

Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară

Mara Gae şi Anastasiia Gureva, după titlul cucerit la US Open 2023 / Profimedia

Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară. Tânăra de 17 ani legitimată la Dinamo a cucerit titlul în proba de dublu la junioare, alături de rusoaica Anastasiia Gureva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gae a revenit în ţară, iar pe Aeroportul Henri Coandă a vorbit despre succesul de la Flushing Meadows.

Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară: „Şi acum sunt surprinsă”. Ce urmează pentru tânăra de 17 ani

Tânăra de 17 ani a dezvăluit că nu avea aşteptări atât de mari înaintea turneului de la New York, dar succesul de la ultimul turneu de Grand Slam al anului a reprezentat rodul muncii din ultimii 12 ani:

„Am avut niște așteptări, știam că formăm o echipă bună (n.r – alături de rusoaica Anastasiia Gureva), dar nu erau, totuși, așteptări atât de mari. De 12 ani muncesc… Mă trezesc în fiecare dimineață, mă rog și muncesc foarte mult pentru a fi aici.

A fost un șoc enorm după ultimul punct al finalei, n-am mai gândit, n-am mai simțit nimic. Și acum sunt surprinsă. Când eram mică, era doar o joacă. Acum îmi place și mai mult (n.r. – sportul pe care-l practică).

Reclamă

A fost un vis de când eram mică să câștig un Grand Slam, dar nu mă așteptam să se întâmple, probabil nimeni nu se aștepta”, a spus Mara Gae, potrivit gsp.ro.

US Open 2023 a fost ultimul turneu la junioare pentru Mara Gae

Mara Gae a anunţat că turneul de la US Open a fost ultimul pentru ea la junioare şi că acum se va pregăti pentru turnee de profesionişti, după patru ani de juniorat.

Tânăra de 17 ani a mai dezvăluit şi că Simona Halep este idolul său, iar la US Open a avut oportunitatea de a se antrena alături de Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, înaintea turneului.

Reclamă 4 / 0/3

„Acesta a fost ultimul meu turneu de juniori, titlul e o încununare a celor patru ani de juniorat, în care am stat și am jucat turnee ITF. Acum urmează turnee de profesioniști. O să încep să fac tranziția spre PRO și sper că voi avea același succes.

Simona Halep a fost și încă este idolul meu. Un moment de impact cu Simona Halep? Când a câștigat Wimbledon-ul. Este unul dintre cele mai frumoase Grand Slam-uri, e ceva enorm.

M-am antrenat cu Ana Bogdan și Gabriela Ruse înainte de startul turneului, m-a ajutat foarte mult acest lucru la încredere, sunt niște persoane incredibile pentru tenisul românesc”, a mai spus Mara Gae.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și