Închide meniul

Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară: „Şi acum sunt surprinsă”. Ce urmează pentru tânăra de 17 ani

Alex Masgras Publicat: 11 septembrie 2023, 16:52

Reclamă
Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară: „Şi acum sunt surprinsă. Ce urmează pentru tânăra de 17 ani

Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară

Mara Gae şi Anastasiia Gureva, după titlul cucerit la US Open 2023 / Profimedia

Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară. Tânăra de 17 ani legitimată la Dinamo a cucerit titlul în proba de dublu la junioare, alături de rusoaica Anastasiia Gureva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gae a revenit în ţară, iar pe Aeroportul Henri Coandă a vorbit despre succesul de la Flushing Meadows.

Mara Gae, campioana de la US Open, a revenit în ţară: „Şi acum sunt surprinsă”. Ce urmează pentru tânăra de 17 ani

Tânăra de 17 ani a dezvăluit că nu avea aşteptări atât de mari înaintea turneului de la New York, dar succesul de la ultimul turneu de Grand Slam al anului a reprezentat rodul muncii din ultimii 12 ani:

„Am avut niște așteptări, știam că formăm o echipă bună (n.r – alături de rusoaica Anastasiia Gureva), dar nu erau, totuși, așteptări atât de mari. De 12 ani muncesc… Mă trezesc în fiecare dimineață, mă rog și muncesc foarte mult pentru a fi aici.

A fost un șoc enorm după ultimul punct al finalei, n-am mai gândit, n-am mai simțit nimic. Și acum sunt surprinsă. Când eram mică, era doar o joacă. Acum îmi place și mai mult (n.r. – sportul pe care-l practică).

Reclamă
Reclamă

A fost un vis de când eram mică să câștig un Grand Slam, dar nu mă așteptam să se întâmple, probabil nimeni nu se aștepta”, a spus Mara Gae, potrivit gsp.ro.

US Open 2023 a fost ultimul turneu la junioare pentru Mara Gae

Mara Gae a anunţat că turneul de la US Open a fost ultimul pentru ea la junioare şi că acum se va pregăti pentru turnee de profesionişti, după patru ani de juniorat.

Tânăra de 17 ani a mai dezvăluit şi că Simona Halep este idolul său, iar la US Open a avut oportunitatea de a se antrena alături de Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, înaintea turneului.

Reclamă

„Acesta a fost ultimul meu turneu de juniori, titlul e o încununare a celor patru ani de juniorat, în care am stat și am jucat turnee ITF. Acum urmează turnee de profesioniști. O să încep să fac tranziția spre PRO și sper că voi avea același succes.

Simona Halep a fost și încă este idolul meu. Un moment de impact cu Simona Halep? Când a câștigat Wimbledon-ul. Este unul dintre cele mai frumoase Grand Slam-uri, e ceva enorm.

M-am antrenat cu Ana Bogdan și Gabriela Ruse înainte de startul turneului, m-a ajutat foarte mult acest lucru la încredere, sunt niște persoane incredibile pentru tenisul românesc”, a mai spus Mara Gae.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:54

Marius Şumudică are probleme de lot înainte de FCSB-Rapid. Trei giuleşteni ratează derby-ul de pe Arena Naţională

10:18

Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei

10:08

Lando Norris continuă să nege că a greşit în duelul cu Verstappen din Marele Premiu al Statelor Unite: „Este dificil pentru mine”

9:46

Roberto Mancini, out de la naţionala Arabiei Saudite. Anunţul oficial

9:43

Reacţia englezilor după gafa comisă de portarul lui Rangers la golul anulat al FCSB-ului! Cum l-a numit BBC pe Butland

9:31

Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 5 Ce a scris presa din Spania după ce Barcelona a învins-o pe Bayern cu 4-1. Raphinha a făcut spectacol 6 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!”
Citește și