Închide meniul

Mats Wilander, cuvinte uriaşe pentru Simona Halep înainte de US Open 2022: „Poate câştiga Grand Slam-uri! Ce am văzut este încântător!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 august 2022, 8:51

Mats Wilander, cuvinte uriaşe pentru Simona Halep înainte de US Open 2022: „Poate câştiga Grand Slam-uri! Ce am văzut este încântător!

Simona Halep, lăudată de Mats Wilander

Simona Halep/ Profimedia

Mats Wilander, cuvinte uriaşe pentru Simona Halep înainte de US Open 2022. „Simo” va juca luni seară, în jurul orei 20.00, în primul tur de la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Hapep este considerată de Mats Wilander una dintre jucătoarele cu şanse mari la marele trofeu. La Wimbledon, Simona Halep a ajuns până în semifinale, deşi părea că are drum liber către trofeu. Chiar şi aşa, Wilander a rămas impresionat de Halep pe iarnba de la Londra.

Mats Wilander, cuvinte uriaşe pentru Simona Halep înainte de US Open 2022

Wilander mai spune că Halep poate câştiga orice turneu în acest moment, iar Patrick Mouratoglou are un rol important în asta.

Simona are puterea să câștige orice turneu deoarece lucrează intens cu Patrick să lovească mai puternic și să servească mai bine. Partea cea mai ușoară este să ai mai multă putere și să faci mai multe cu mingea de tenis. Când te uiți la Simona, trebuie să te uiți la dezvoltarea și la îmbunătățirile ei ca jucătoare, nu neapărat la îmbunătățirile ca rezultate deoarece acestea nu pot apărea doar pentru că a servit mai bine ori pentru că a lovit mingea mai puternic.

 Nu înseamnă automat că va câștiga Grand Slam-uri automat, dar ce am văzut în privirea ei în timpul Wimbledon a fost încântător. Este încântată de fiecare zi petrecută alături de Patrick, de dezvoltarea sa, iar dacă nu ai asta nu poți să muncești în continuare. Sunt convins că vom vedea aceeași privire în ochii săi la US Open. Simona crede că poate câștiga Grand Slam-uri, așa că și eu cred„, a spus Mats Wilander pentru Eurosport.

Reclamă

Kim Klijsters crede că Simona Halep poate câştiga US Open 2022

Kim Klijsters crede că Simona Halep poate câştiga US Open 2022. Tripla campioană la US Open, Klijsters e de părere că Simona poate învinge orice jucătoare din circuit.

Cred că are șanse să câștige orice turneu la care participă, pentru că are tot ce-i trebuie pentru a câștiga un turneu și, dacă este sănătoasă, cred că este capabilă să le facă viața foarte, foarte grea multor jucătoare.

Are experiența de a câștiga un turneu de Grand Slam, așa că are cu siguranță ingredientele necesare pentru a reuși acest lucru. A jucat câteva meciuri bune.

Reclamă 4 / 0/3

A avut câteva înfrângeri până la US Open, dar a jucat câteva meciuri bune, pe care le-am urmărit și în care simt că se forțează să fie puțin mai agresivă uneori și să încerce să își asume mai multe riscuri.

Poate că, împreună cu Swiatek, este cea mai bună jucătoare din circuit. Are cel mai bun motor. Poate să alerge. Poate juca cinci ore dacă o lași, așa că, desigur, poate câștiga. Dar cred că, uneori, dacă joacă împotriva unei jucătoare care lovește puternic, cred că asta îi creează probleme. Poate învinge pe oricine se află pe tablou„, a spus Kim Klijsters, conform eurosport.ro.

Când se joacă Simona Halep – Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022! Anunţul organizatorilor

Simona Halep – Daria Snigur va fi al doilea meci al zilei pe arena „Louis Armstrong”, imediat după partida de pe tabloul masculin dintre Francisco Cerundolo şi Andy Murray.

În acest context, partida Simonei Halep ar urma să înceapă luni, în jurul orei 20.00. „Simo” e mare favorită la calificare în fața tinerei jucătoare. Jucătoarea în vârstă de 20 de ani din Ucraina a învins-o în ultimul tur ala calificărilor pe japoneza Nao Hibino, scor 6-1, 6-4.

În cazul unei victorii în primul tur, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Magdalena Frech (Polonia, 104 WTA) – Rebecca Marino (Canada, 112 WTA).

Ce cotă are Simona Halep la câştigarea US Open 2022

Simona Halep are a doua cotă la câştigarea US Open 2022. Numai Iga Swiatek, liderul WTA, este văzută de bookmakeri cu şanse mai mari la ridicarea trofeului. Poloneza de 21 de ani, care a triumfat la Roland Garros 2022, are cota 4.50.

Halep o urmează pe Swiatek şi are cota 8.00 la câştigarea, în premieră, a US Open 2022. Este urmată de Elena Rybakina (13.00), Naomi Osaka (15.00), Aryna Sabalenka (15.00) şi Cori Gauff (15.00). Campioana en-titre, Emma Răducanu, are cota 17.00, în timp ce Bianca Andreescu are cota 20.00

Reclamă

Simona Halep a coborât un loc în clasamentul mondial, aflându-se săptămâna aceasta pe locul 7, conform ierarhiei comunicate luni de WTA. Simo e pe 4 şi în clasamentul WTA Race.

Halep a făcut rocadă cu belarusa Arina Sabalenka, care a atins săptămâna trecută semifinalele turneului de la Cincinnati, la care reprezentanta ţării noastre nu a mai putut participa, din cauza unei accidentări.

Recomandări
  • Mats Wilander, cuvinte uriaşe pentru Simona Halep înainte de US Open 2022
  • „Simo” este una dintre favorite

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și