Închide meniul

Novak Djokovic s-a calificat în finala de la US Open 2021 după un thriller cu Alexander Zverev. Sârbul, la un pas de o performanţă magică!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 8:34

Novak Djokovic s-a calificat în finala de la US Open 2021 după un thriller cu Alexander Zverev. Sârbul, la un pas de o performanţă magică!

Novak Djokovic riscă să fie expulzat din Australia

Profimediaimages

La 34 de ani, Djokovic a reuşit să îşi facă loc în cea de-a 31-a finală de Grand Slam din carieră. A revenit chiar şi după ce a pierdut primul set şi s-a impus după o confruntare memorabilă cu ocupantul locului 4 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic – Alexander Zverev 4-6, 6-2, 6-4, 4-6, 6-2

Novak Djokovic este la un meci distanţă de a reuşi o performanţă fabuloasă. Dacă se va impune şi în finală, va îndeplini Calendar Grad Slam! Ar fi primul jucător de tenis din ultimele cinci decenii care câştigă, în acelaşi an, toate cele patru turnee de Grand Slam. Rod Laver a fost ultimul care a izbutit o astfel de performanţă, în 1969.

A mai rămas un singur meci, sunt ‘all in’, să o facem. O să îmi pun în joc inima, sufletul, corpul şi mintea. Voi trata următorul meci ca şi cum ar fi ultimul din cariera mea„, a declarat Novak Djokovic la finalul meciului cu Zverev, potrivit BBC.

Reclamă

Sârbul poate câştiga al 21-lea trofeu de Grand Slam din carieră. I-ar depăşi astfel pe Roger Federer şi Rafael Nadal. Pentru a intra definitiv în istorie trebuie să îl învingă şi pe Daniil Medvedev.

Rusul de pe locul 2 ATP l-a învins pe canadianul Felix Auger-Aliassime, locul 15 ATP şi cap de serie numărul 12, scor 6-4, 7-5, 6-2, în semifinalele de la US Open 2021. Meciul a durat două ore şi trei minute.

Câştigătorul turneului va primi 2.5 milioane de dolari ATP şi 2.000 de puncte, iar finalistul, cu 1.25 de milioane de dolari şi 1.200 de puncte ATP.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și