Închide meniul

Novak Djokovic se gândește la retragere înainte de ultimul act de la US Open 2023: „Ar putea fi ultima mea finală”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 14:56

Reclamă
Novak Djokovic se gândește la retragere înainte de ultimul act de la US Open 2023: Ar putea fi ultima mea finală”

Novak Djokovic se gândește la retragere înainte de ultimul act de la US Open 2023

Novak Djokovic, în cadrul unei conferințe de presă/ Profimedia

Novak Djokovic se gândește la retragere înainte de ultimul act de la US Open 2023. Jucătorul de Tenis a oferit o declarație surprinzătoare, după ce s-a calificat în finala turneului american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nole” s-a calificat în finala de la US Open 2023 după ce l-a învins pe americanul Ben Shelton. Sârbul s-a impus cu 6-3, 6-2, 7-6. În finală se va duela cu Daniil Medvedev, pe data de 10 septembrie.

Novak Djokovic se gândește la retragere înainte de ultimul act de la US Open 2023. Sârbul crede că momentul retragerii este aproape

Novak Djokovic a dezvăluit, după ce l-a învins pe Ben Shelton, că simte că momentul retragerii din tenis este aproape. Acesta a menționat faptul că apreciază orice finală pe care o dispută și a susținut că este posibil ca aceasta să fie ultima finală pe care o dispută la US Open.

„Ei bine, adevărul este că la 36 de ani, fiecare finală de Grand Slam, nu șitu, cred că ar putea fi ultima. Cred că, probabil, prețuiesc aceste ocazii și oportunități de a câștiga un alt Slam mai mult decât acum 10 ani. Pentru că acum 10 ani am simțit că, hei, mai am câțiva ani înaintea mea.

Nu știu câți am în față acum, sau nu știu câți dintre anii în care joc patru Slame-uri în tot sezonul voi mai avea în față. Deci, desigur, sunt conștient de ocazie. Însă, încerc să abordez meciul de duminică ca orice alt meci, cu intenția de a câștiga.

Reclamă

Știu că va fi cea mai grea provocare, fără îndoială, nu doar pentru că este o finală, ci și pentru că joc cu cei doi tipi pe care ultima dată i-am confruntat într-o finală de Grand Slam și am pierdut. Carlos la Wimbledon și apoi Daniil aici în finala US Open din 2021.

Așa că înțeleg importanța acestui lucru și, bineînțeles, amândoi sunt într-o formă excelentă. Cred că și eu sunt într-o formă foarte bună, așa că îmi plac șansele mele”, a spus sârbul.

În actualul sezon competițional, Djokovic se bucură de o formă excelentă. La 36 de ani a reușit să câștige Australian Open și Roland Garros. De asemenea, a ajuns și în finala de la Wimbledon, acolo unde a fost învins de Carlos Alcaraz.

Reclamă 4 / 0/3

Daniil Medvedev, înainte de finala de la US Open 2023 cu Novak Djokovic

”Este o victorie mare și îmi dă încredere. Cel mai important e acum să folosesc acest moment pentru a-mi crește nivelul la meciul următor.

Trebuie să fiu cea mai bună versiune a mea pentru a-l învinge pe Nole în finala de duminică”, a comentat rusul, după victoria din semifinale cu Alcaraz.

Finala de la US Open 2023 dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev va avea loc duminică, de la ora 23:00, LIVE SCORE pe as.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și