Închide meniul

Patrick Mouratoglou, explicații după eliminarea șoc a Simonei Halep de la US Open 2022: ”O mare dezamăgire, dar contează încrederea în proces!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2022, 21:43

Patrick Mouratoglou, explicații după eliminarea șoc a Simonei Halep de la US Open 2022: ”O mare dezamăgire, dar contează încrederea în proces!”

Şefa Agenţiei Antidoping nu a fost suprinsă că Simona Halep a fost prinsă dopată

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Patrick Mouratoglou a venit cu explicații după eliminarea șoc a Simonei Halep de la US Open 2022. Sportiva noastră a părăsit competiția încă din primul tur, după ce a fost învinsă de Daria Snigur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea de 20 de ani venită din calificări s-a impus cu 2-6, 6-0, 4-6, iar Simona Halep a părăsit US Open în primul tur pentru a patra oară în carieră.

Patrick Mouratoglou, explicații după eliminarea șoc a Simonei Halep de la US Open 2022

„Din păcate, este sfârșitul sezonului nostru din SUA. S-a încheiat cu o mare dezamăgire imediat după un rezultat grozav cu titlul la Toronto. Orice s-ar întâmpla, bine sau rău, ceea ce contează întotdeauna cel mai mult este încrederea în acest proces și sentimentul profund de a face lucrurile potrivite pentru a ajunge acolo unde ne dorim. 

Mulțumesc, Simona Halep, pentru că ai dat totul în fiecare zi. Este tot ce ar putea cere un antrenor. Multumesc echipă, Arnaud Restifo si Candice. Mulțumesc tuturor fanilor și în special românilor pentru că au fost incredibil de susținători atât la victorie, cât și la înfrângere. Este timpul să ne pregătim pentru următoarele provocări”, a transmis Patrick Mouratoglou.

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la US Open

Simona Halep a avut prima reacție după eliminarea de la US Open. Simo a fost învinsă de Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4. Surpriza a fost una uriașă, dacă ținem cont că ucraineanca s-a aflat la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam.

Reclamă

”Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi.

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte”, a spus Halep, citată de eurosport.ro.

Recomandări
  • Patrick Mouratoglou, explicații după eliminarea șoc a Simonei Halep de la US Open 2022
  • Postarea venită la 48 de ore de la înfrângerea sportivei noastre

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și