Închide meniul

Scandal la US Open! Garbine Muguruza a atacat-o pe Barbora Krejcikova: „E neprofesionist ce s-a întâmplat”. Ce a enervat-o pe iberică

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 septembrie 2021, 11:22

Scandal la US Open! Garbine Muguruza a atacat-o pe Barbora Krejcikova: „E neprofesionist ce s-a întâmplat. Ce a enervat-o pe iberică

Profimedia

Scandal total la US Open, într-unul din meciurile de pe tabloul feminin al ultimului turneu de Mare Şlem al anului. Totul s-a întâmplat pe teren, iar protagoniste au fost iberica Garbine Muguruza şi cehoaica Barbora Krejcikova, campioana de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal pe teren la US Open

Garbine Muguruza a fost învinsă în două seturi de laureata de la Roland Garros, dar ce s-a întâmplat în timpul meciului a iritat-o rău. A fost 6-3, 7-6 (4) pentru Krejcicova care, în repetate rânduri, îşi lua o pauză foarte lungă între puncte şi părea că trage de timp. Situaţia nu i-a convenit deloc lui Garbine Muguruza.

La finalul partidei, când a strâns mâna Barborei, Garbine i-a spus câteva cuvinte. „E complet neprofesionist ce ai făcut”, i-a spus cehoaicei. După ce a ieşit de pe teren, la conferință de presă, iberica nu a mai vrut să dezvolte subiectul. „Vă las pe voi să judecați ce s-a întâmplat”, a mai spus Muguruza.

Barbora Krejcikova, probleme de respiraţie

Barbora Krejcikova ar fi avut mari probleme în timpul meciului. Tragerile de timp s-ar fi întâmplat datorită faptului că a acuzat probleme de respirație și a părăsit terenul ajutată de către staff. „Nu știu ce s-a întâmplat, dar din senin nu am mai putut respira. Am început să amețesc, iar totul se învârtea în jurul meu. Nu am mai simțit asta niciodată”, a explicat cehoaica.

Deşi a acuzat probleme de respiraţie, Barbora Krejcikova s-a calificat în minim de seturi în turul următor. În sferturile de finală, Krejcikova o va înfrunta pe Aryna Sabalenka.

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și