Închide meniul

Simona Halep apelează la divinitate înainte de US Open 2022! Unde s-a dus campioana noastră imediat după ce a ajuns la New York

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 august 2022, 20:43

Simona Halep apelează la divinitate înainte de US Open 2022! Unde s-a dus campioana noastră imediat după ce a ajuns la New York

Simona Halep se pregătește pentru US Open 2022

Simona Halep, în timpul unui eveniment / Profimedia

Simona Halep apelează la divinitate înainte de US Open 2022. Grand Slam-ul din Statele Unite se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie, iar meciurile campioanei noastre vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Simo” se pregătește intens pentru ultimul Grand Slam al anului, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și spiritual. Drept dovadă, jucătoarea de 30 de ani a făcut o vizită la una dintre cele mai cunoscute catedrale din lume înaintea turneului din SUA.

Simona Halep apelează la divinitate înainte de US Open 2022

Odată ajunsă la New York, Simona Halep a mers la Catedrala St. Patrick, renumita biserică romano-catolică care îndeplinește și rolul de sediu al Arhiepiscopiei din New York.

Sportiva din Constanța, cunoscută pentru firea ei credincioasă, a postat o imagine cu superba catedrală, din exterior, pe contul de Instagram.

Reclamă

Simona Halep l-a impresionat pe Andy Roddick înainte de US Open 2022

Simona Halep l-a impresionat pe Andy Roddick înainte de US Open 2022. Halep s-a impus la turneul de la Toronto, după un parcurs perfect. La Cincinnati, marea noastră campioană a preferat să se retragă pentru a se pregăti cum trebuie pentru US Open 2022.

Fostul mare jucător de tenis, Andy Roddick, a avut cuvinte uriaşe la adresa Simonei Halep. Roddick a rămas impresionat de evoluţia Simonei de la Toronto, acolo unde a reuşit să se şi impună.

Sincer, nu știam că este una dintre jucătoarele care au obținut cele mai multe victorii în acest an. Știam că a jucat destul de mult, dar nu o văzusem să câștige un turneu. Dar la Toronto am văzut că nu puteai să treci de ea. Am văzut-o cum a putut să reziste.

Reclamă 4 / 0/3

Știe să rezolve problemele și am văzut-o mai ofensivă, mai agresivă. Nu și-a lăsat adversarele să joace, să fie agresive. Este una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei și sunt fericit să o văd înapoi în clubul campioanelor”, a spus Andy Roddick, conform spotmedia.ro.

Simona Halep a coborât un loc în clasamentul mondial, aflându-se săptămâna aceasta pe locul 7, conform ierarhiei comunicate luni de WTA. Simo e pe 4 şi în clasamentul WTA Race.

Halep a făcut rocadă cu belarusa Arina Sabalenka, care a atins săptămâna trecută semifinalele turneului de la Cincinnati, la care reprezentanta ţării noastre nu a mai putut participa, din cauza unei accidentări.

Aceasta este, de altfel, singura modificare în partea superioară a clasamentului mondial, dominat în continuare de poloneza Iga Swiatek, urmată de estoniana Anett Kotaveit şi de grecoaica Maria Sakkari.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și