Închide meniul

Simona Halep, OUT de la US Open 2023! Anunţul oficial făcut de organizatori

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 8:27

Reclamă
Simona Halep, OUT de la US Open 2023! Anunţul oficial făcut de organizatori

Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a fost suspendată patru ani în scandalul de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep, OUT de la US Open 2023. Deşi, iniţial, Halep a fost inclusă pe lista preliminară a participantelor la al patrulea turneu de Grand Slam al anului, românca nu va putea participa din cauza suspendării provizorie în scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca nu a primit încă decizia tribunalului sportiv Sport Resolutions, aşa că organizatorii nu au putut-o include pe lista tenismenelor care primesc un wild card.

Simona Halep, OUT de la US Open 2023

Potrivit Regulamentului de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open, din cauza suspendării temporare, în momentul tragerii la sorți pentru meciurile din calificări.

Taylor Townsend ajunge pe tabloul principal”, au anunţat organizatorii de la US Open.  enus Williams, Caroline Wozniacki, Ashlyn Krueger, Robin Montgomery, Kayla Day, Clervie Ngounoue, Storm Hunter și Fiona Ferro sunt tenismenele care au primit un wild card din partea organizatorilor pentru US Open.

Simona Halep, pe locul 1140 în clasamentul WTA. A coborât 562 de poziţii şi mai are 10 puncte

Simona Halep nu a mai jucat de un an în circuitul profesionist şi a ajuns pe locul 1140 în clasamentul WTA. Dubla câştigătoare de Grand Slam a coborât 562 de locuri, în această săptămână, după decizia celor de la ITIA de a o suspenda temporar din circuitul profesionist.

Reclamă

Simona Halep mai are în acest moment doar 10 puncte, iar, în locul ei, în postura de prima rachetă a României se află Sorana Cîrstea, cea care ocupă locul 30, cu 1405 puncte.

După o cădere de un loc, Irina Begu este pe 40, cu 1197 puncte. Pe locul 59 se menţine Ana Bigdan, cu 952 de puncte. Jaqueline Cristian este pe locul 100, după o urcare de două locuri, cu 711 puncte.

Lider continuă să fie poloneza Iga Swiatek, cu 9955 de puncte, urmată de belarusa Arina Sabalenka, cu 8746 de puncte, şi de americanca Jessica Pegula, cu 5945 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Câştigătoare la Cincinnati, Coco Gauff a urcat un loc şi este pe 6, cu 4595 puncte, în timp ce finalista Karolina Muchova a intrat în Top 10, după o urcare de 7 locuri, fiind chiar pe 10, cu 2995 puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și