Închide meniul

Simona Halep US Open | Calvarul prin care a trecut Simona după accidentarea de la Roma! Dezvăluirile făcute la New York

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2021, 10:23

Simona Halep US Open | Calvarul prin care a trecut Simona după accidentarea de la Roma! Dezvăluirile făcute la New York

Simona Halep US Open

Profimediaimages

„Nu mai simt durere, ceea ce e un semn foarte bun. Cu mentalul stau bine, am prins încredere de la un meci la altul. Simt că fiecare meci mă ajută. E important că am deja două victorii. M-am chinuit când am ajuns în Statele Unite, pentru că nu jucasem foarte mult. Acum, mă simt mai bine. Accidentările nu m-au mai chinuit. Sper să fiu din ce în ce mai bună şi sper să ating din nou cel mai bun nivel al meu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep US Open | Calvarul prin care a trecut campioana noastră după accidentarea de la Roma

Partea mentală a fost mai greu de reparat. După ce mi-am revenit şi puteam juca fără dureri, îmi era încă frică. Erma cu moralul la pământ. La Cincinnati am păţit din nou acelaşi lucru, dar la un nivel mai scăzut. Am multă experienţă şi am jucat multe meciuri cu durere. Nu mai am dureri acum şi mă bucur că sunt pe teren. Va fi mai greu la următorul, dar sunt aici să dau totul.

La început, a fost greu, nu mi s-a mai întâmplat să am o dublă ruptură musculară. Nu am mai trăit aşa ceva. Am făcut exerciţiile pe care le făceam când eram mică, încet și doar mergând pe degetele de la picioare. A fost o recuperare grea, cum ar fi câte patru, cinci ore pe zi”, a spus Halep, la o conferinţă de presă.

Simona Halep US Open | Simona Halep – Elena Rybakina, în turul 3 la Flushing Meadows

Românca şi-a aflat viitoarea adversară de la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Rybakina este în mare formă. A câştigat în minim de seturi meciul din turul secund.

Elena Rybakina s-a distrat cu franţuzoaica Caroline Garcia pe care a învins-o în minim de seturi. A fost 6-1, 6-4 pentru jucătoarea din Kazahstan care nu a avut mari probleme cu oponenta sa. Halep trebuie să fie în alertă. Rybakina e în mare formă înaintea duelului direct din turul trei de la US Open.

Reclamă

Şi Simona Halep e însă în mare formă. A câştigat, la rândul ei, fără mari probleme duelul din turul secund de la US Open. Simona Halep a învins-o pe slovaca Kristina Kucova, 111 WTA, scor 6-3, 6-1, și s-a calificat în turul 3 de la US Open 2021. În primul tur, românca o învinsese pe Camila Georgi cu 6-4, 7-6. E prima dată din 2016 când Simona ajunge în turul III la turneul nord-american.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și