Închide meniul

Sorana Cîrstea sare în apărarea Simonei Halep, care riscă o amendă după eliminarea de la US Open 2022: ”Ne-a tras țeapă!” / ”E foarte greu, o înțeleg!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 10:41

Sorana Cîrstea sare în apărarea Simonei Halep, care riscă o amendă după eliminarea de la US Open 2022: ”Ne-a tras țeapă!” / ”E foarte greu, o înțeleg!”

Simona Halep, la US Open 2022

Simona Halep, la US Open 2022 / Profimedia

Sorana Cîrstea sare în apărarea Simonei Halep, după eliminarea de la US Open 2022. Campioana noastră riscă o amendă după ce a refuzat să participe la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Simona ne-a tras plasă, nu a venit la interviu. Ne-am simțit foarte prost. Nu am venit aici să vânăm lucruri de senzație, ci pentru a vă încuraja. Te-aș întreba care ar fi un eventual motiv care te-ar putea face să nu vii la interviu?”, a fost întrebată Sorana, după eșecul cu Belinda Bencic.

Sorana Cîrstea sare în apărarea Simonei Halep

„Mi s-a întâmplat și mie, așa că pot să o înțeleg pe Simona. Am fost și eu în situația ei, mai ales când pierzi un meci neașteptat și ești extraordinar de dezamăgită după. E foarte greu să înțelegi din afară câtă muncă depui și cât de doare, în momentul în care nu iese. 

În același timp, normal că înțeleg și partea jurnaliștilor, care sunt aici să își facă meseria. Însă o înțeleg pe Simona, am fost și eu în locul ei, din păcate și am făcut același lucru de multe ori.

Cred că este uman, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Fiecare gestionează înfrângerile mai bine sau mai rău. Suntem oameni, nu suntem roboți. Înțeleg ambele părți!”, a declarat Sorana Cîrstea.

Reclamă

Simona Halep riscă o amendă după ce a refuzat să participe la conferinţa de presă

Simona Halep riscă să fie amendată, după refuzul de a se prezenta la conferinţa de presă după eliminarea suferită în primul tur la US Open, în faţa Dariei Snigur. Românca poate fi taxată de organizatorii ultimului turneu de Grand Slam.

Simona Halep a părăsit prematur US Open, fiind eliminată uluitor de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Simona Halep nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după partida cu Daria Snigur. În astfel de condiţii, regulamentul impune o amendă cuprinsă între 2500 şi 5000 de euro. 

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, după înfrângerea şoc din primul tur de la US Open, românca nu a oferit declaraţii nici jurnaliştlor români prezenţi la turneu, anunţă prosport.ro. Fostul lider mondial nu a acceptat nicio cerere pentru interviuri, venită din partea celor care sunt acreditaţi pentru competiţia de la New York.

Ce specifică regulamentul WTA

Regulamentul WTA specifică în mod clar obligativitatea sportivelor de a oferi declaraţii pentru presă, indiferent de rezultatul meciului.

„Jucătoarea trebuie să fie disponibilă pentru cel puțin douăzeci (20) de minute, dar nu mai mult de 60 de minute, pentru a participa la activități media post-meci, indiferent de rezultatul partidei (victorie sau înfrângere)”, se arată în regulamentul WTA.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și