Închide meniul
VIDEO

US Open 2021 | Ashleigh Barty, eliminată la Flushing Meadows. A pierdut incredibil setul decisiv

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 8:46

Reclamă
US Open 2021 | Ashleigh Barty, eliminată la Flushing Meadows. A pierdut incredibil setul decisiv

Ashleigh Barty a fost eliminată de la US Open

Profimediaimages

Barty a pierdut dramatic duelul cu cea care a învins-o pe Sorana Cîrstea în primul tur. În decisiv, ea a condus cu 5-2, având două break-uri în faţă. Chiar dacă a servit de două ori pentru a închide meciul, ea şi-a pierdut de fiecare dată serviciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashleigh Barty, eliminată de la US Open. A pierdut dramatic setul decisiv

Tie-break-ul a fost echilibrat, cele două mergând cu serviciul până la 5-5. Atunci, Rogers a reuşit singurul minibreak şi apoi a închis meciul. Aceasta a fost prima victorie pentru sportiva din Statele Unite după ce a cedat primele 5 întâlniri cu Barty.

După eşecul cu americanca de 28 de ani de pe locul 43 WTA, Barty a părăsit turneul încă din turul 3. Înaintea competiţiei de la Flushing Meadows, australianca era favorita numărul unu a specialiştilor.

Naomi Osaka a izbucnit în plâns după ce a fost eliminată de la US Open

Naomi Osaka a izbucnit din nou în plâns la conferinţa de presă de după meciul cu Leylah Fernandez, din turul trei de la US Open. Osaka a fost eliminată surprinzător de sportiva din Canda, scor 5-7, 7-6, 6-4.

Reclamă
Reclamă

Cu lacrimi în ochi, Naomi Osaka a anunțat că va lua o pauză și a spus că nu ştie când va disputa următorul meci, după ce a fost învinsă în turul al treilea la US Open de Leylah Fernandez.

Naomi Osaka a încercat să explice de ce şi-a aruncat racheta de două ori, dar nu a reuşit. „Îmi pare rău, nu prea ştiu de ce. Mi-am spus să fiu calmă, dar am simţit că fierb. De obicei îmi plac provocările, dar în ultima vreme mă simt neliniştită când lucrurile nu merg cum vreau eu. Nu prea ştiu de ce (…) m-am purtat ca un copil„, a spus ea.

„În ultima vreme, când câştig, nu mă simt fericită. Este mai mult o uşurare. Şi când pierd, mă simt foarte tristă. Nu ştiu dacă este normal. Nu aş vrea să plâng, dar…Îmi este foarte greu să mă exprim. Sunt într-un punct în care nu ştiu ce voi face. Şi nu ştiu când voi juca următorul meci. Cred că voi lua o pauză„, a spus ea, cu lacrimi în ochi.

Reclamă

Osaka, a treia jucătoare a lumii, a fost eliminată, vineri, în turul trei la US Open, de sportiva canadiană Leylah Fernandez.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și