Închide meniul

US Open 2023 | Antrenorul Soranei Cîrstea, plin de încredere înainte de sfertul cu Muchova: „Are toate armele”

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 16:38

Reclamă
US Open 2023 | Antrenorul Soranei Cîrstea, plin de încredere înainte de sfertul cu Muchova: „Are toate armele

US Open 2023 | Antrenorul Soranei Cîrstea, plin de încredere

Sorana Cîrstea, în meciul cu Belinda Bencic din optimile US Open 2023 / Profimedia

US Open 2023 | Antrenorul Soranei Cîrstea, plin de încredere înainte de sfertul cu Muchova. Thomas Johansson este convins că numărul 30 WTA poate obţine cel mai bun rezultat al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru un loc în semifinalele de la Flushing Meadows, Sorana Cîrstea va juca cu Karolina Muchova, finalista din acest an de la Roland Garros. Aceasta va fi a cincea întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

US Open 2023 | Antrenorul Soranei Cîrstea, plin de încredere înainte de sfertul cu Muchova: „Are toate armele”

Thomas Johansson, cel care o pregăteşte pe Sorana Cîrstea din 2022, este convins că românca se poate impune în meciul cu Muchova şi va obţine calificarea în semifinalele de la New York.

Fost antrenor al lui David Goffin şi Maria Sakkari, suedezul este campionul din 2002 de la Australian Open şi câştigător al Cupei Davis în 1998. Cea mai bună clasare a sa a fost în vara anului 2002, atunci când a ajuns pe locul 7 în clasamentul ATP.

„Sorana are toate armele de care are nevoie. Acum trebuie doar să continuăm să muncim din greu. Să rămânem puternici. Să fim rapizi. Și să rămânem calmi și pe teren. Dacă ajungi în a doua săptămână a unui turneu de mare șlem, orice se poate întâmpla. Nu te uita prea mult în trecut, nu te uita prea mult în viitor. Fii prezentă. Lucrează punct cu punct”, a declarat Thomas Johansson, potrivit sport.ro.

Reclamă

Sorana Cîrstea, pentru a doua oară într-un sfert de finală al unui turneu de Grand Slam

Sorana Cîrstea a ajuns pentru prima oară în sferturile de finală de la US Open. Până la ediţia din acest an, românca nu trecuse niciodată de turul al treilea, fază a turneului pe care a atins-o de trei ori (2009, 2019 şi 2020).

Românca a mai bifat până acum un singur sfert de finală într-un turneu de Grand Slam, la Roland Garros 2009. La 14 ani distanţă, Sorana Cîrstea încearcă din nou să ajungă în semifinalele unui turneu major.

De asemenea, ea a scris istorie la ediţia din acest an de la Flushing Meadows. Românca de 33 de ani este cea mai în vârstă jucătoare care ajunge în în premieră în sferturile de finală de la New York.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova s-au întâlnit de patru ori până acum, iar toate duelurile au avut loc pe hard. Primul duel a avut loc chiar la US Open 2020, atunci când cehoaica s-a impus dramatic în meciul din turul 3, câştigând cu 9-7 tie-break-ul setului decisiv.

Următoarele trei dueluri au avut loc în acest an. Muchova a câştigat duelurile de la Dubai şi Montreal, în timp ce Sorana s-a impus la Miami, acolo unde avea să ajungă până în semifinalele turneului.

Duelul dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova va avea loc miercuri dimineaţă, de la ora 02:00, live text pe as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și