Închide meniul

US Open 2023 | Carlos Alcaraz, analiză dură după înfrângerea cu Daniil Medvedev: „Nu sunt suficient de matur”

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2023, 18:34

Reclamă
US Open 2023 | Carlos Alcaraz, analiză dură după înfrângerea cu Daniil Medvedev: „Nu sunt suficient de matur

US Open 2023 | Carlos Alcaraz, analiză dură după înfrângerea cu Daniil Medvedev

Carlos Alcaraz, după înfrângerea din semifinalele US Open 2023 / Profimedia

US Open 2023 | Carlos Alcaraz, analiză dură după înfrângerea cu Medvedev. Campionul en-titre a pierdut duelul din semifinalele de la Flushing Meadows cu campionul din 2021, Daniil Medvedev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusul s-a impus în a doua semifinală de pe Arthur Ashe Stadium cu 7-6(3), 6-1, 3-6, 6-3, după 3 ore şi 22 de minute, şi se pregăteşte pentru reeditarea finalei din 2021 de la New York cu Novak Djokovic.

US Open 2023 | Carlos Alcaraz, analiză dură după înfrângerea cu Medvedev: „Nu sunt suficient de matur”

Carlos Alcaraz, care va pierde poziţia de lider mondial după US Open, nu a avut soluţii în faţa rusului în penultimul act de la New York. La finalul partidei, Alcaraz a recunoscut superioritatea lui Medvedev şi a declarat că nu este suficient de matur pentru a gestiona astfel de meciuri, în ciuda faptului că are în palmares două titluri de Grand Slam.

„Aceste meciuri se pot întâmpla, chiar dacă mă simt mai matur decât acum un an. El a jucat foarte bine. Nu am fost capabil să găsesc soluţii în timpul meciului. După acest meci îmi voi schimba modul de gândire. Nu sunt suficient de matur ca să gestionez astfel de meciuri. Trebuie să învăţ din aceste înfrângeri.

Nu ştiu cât o să doară această înfrângere. Zile, poate săptămâni. Nu ştiu. Nu cred că o să mă gândesc prea mult la asta. Trebuie să învâţ din această înfrângere, desigur, deoarece vreau să îmi îmbunătăţesc jocul. Cred că aceste meciuri te ajută să creşti şi să fii mai bun în astfel de situaţii. Trebuie să vorbesc cu echipa mea, cu Juan Carlos, să văd cum pot să fiu mai bun”, a declarat Carlos Alcaraz, după semifinala cu Daniil Medvedev, potrivit puntodebreak.com.

Reclamă

Daniil Medvedev şi-a luat revanşa pentru înfrângerile din acest an cu Alcaraz, din finala de la Indian Wells şi din semifinalele de la Wimbledon.

Daniil Medvedev, înainte de finala de la US Open 2023 cu Novak Djokovic

Daniil Medvedev crede în șansele sale, înainte de finala de la US Open 2023 cu Novak Djokovic. Pentru asta, rusul e convins că trebuie să joace cel mai bun tenis al său.

Cei doi au jucat finala la Flushing Meadows și în 2021, atunci impunându-se Medvedev, în trei seturi identice, 6-4, 6-4, 6-4. Scorul la directe îi este însă favorabil sârbului, 9-5.

Reclamă 4 / 0/3

”Este o victorie mare și îmi dă încredere. Cel mai important e acum să folosesc acest moment pentru a-mi crește nivelul la meciul următor.

Trebuie să fiu cea mai bună versiune a mea pentru a-l învinge pe Nole în finala de duminică”, a comentat rusul, după victoria din semifinale cu Alcaraz.

Finala de la US Open 2023 dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev va avea loc duminică, de la ora 23:00, LIVE SCORE pe as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și