Închide meniul

US Open 2023 | Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, a doua semifinală de la Flushing Meadows! Spaniolul, victorie clară cu Zverev

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 9:07

Reclamă
US Open 2023 | Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, a doua semifinală de la Flushing Meadows! Spaniolul, victorie clară cu Zverev

US Open 2023 | Carlos Alcaraz - Daniil Medvedev, a doua semifinală de la Flushing Meadows

Carlos Alcaraz, după victoria cu Alexander Zverev din sferturile de la US Open / Profimedia

US Open 2023 | Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, a doua semifinală de la Flushing Meadows! Cap de serie numărul 1 la New York şi campion en-titre, Alcaraz s-a calificat în semifinale, după ce a trecut de germanul Alexander Zverev, scor 6-3, 6-2. 6-4, după 2 ore şi 24 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul îl va întâlni în penultimul act pe Daniil Medvedev, campionul din 2021 de la New York, cel care a trecut în sferturi de compartriotul şi bunul său prieten Andrey Rublev, scor 6-4, 6-3, 6-4, după 2 ore şi 48 de minute de joc.

US Open 2023 | Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, a doua semifinală de la Flushing Meadows! Spaniolul, victorie clară cu Zverev

Carlos Alcaraz este ultimul semifinalist al ediţiei din acest an de la US Open. Cap de serie numărul 1, Alcaraz l-a întâlnit în sferturi pe Alexander Zverev, pe care l-a învins fără prea multe emoţii, scor 6-3, 6-2, 6-4.

Cu patru break-uri în cont şi fără să îşi piardă serviciul în faţa germanului, Alcaraz a obţinut noaptea trecută a treia victorie în faţa lui Zverev, scorul fiind acum 3-3 între cei doi.

În seturile 1 şi 3, cei doi jucători au mers cap la cap până în ce avea să devină penultimul game, atunci când Alcaraz a reuşit de fiecare dată să câştige pe serviciul lui Zverev, în timp ce în setul secund, serviciul germanului a cedat de două ori.

Reclamă

Alcaraz îşi continuă parcursul excelent din acest sezon. Spaniolul a lipsit de la Australian Open, dar în celelalte trei turnee de Grand Slam are un procentaj de victorii de 94,4%, cu 17 victorii şi o înfrângere. Singura înrângere în turneele majore a fost provocată de Novak Djokovic, în semifinalele de la Roland Garros.

Ultimii doi campioni de la New York se vor întâlni în semifinale

În sesiunea de zi de la Flushing Meadows, Daniil Medvedev a obţinut calificarea în semifinalele de la US Open, după ce a trecut de Andrey Rublev, scor 6-4, 6-3, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Campionul din 2021 de la New York a ştiut să gestioneze mult mai bine momentele importante, reuşind să revină în fiecare set după ce Rublev a avut un avantaj de un break.

În ceea ce priveşte duelul dintre Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev, aceştia se vor întâlni pentru a patra oară, spaniolul având 2-1 în meciurile directe. Medvedev s-a impus în 2021, la Wimbledon, în timp ce întâlnirile din acest an, din finala de la Indian Wells şi din semifinalele de la All England Club, au fost câştigate fără drept de apel de jucătorul spaniol. Alcaraz şi Medvedev sunt şi jucătorii cu cele mai multe victorii în 2023 în circuitul ATP. Spaniolul are 58, în timp ce rusul are 54.

Câştigătorul semifinalei dintre Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev va juca în marea finală de duminică împotriva câştigătorului din semifinala Novak Djokovic – Ben Shelton.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și