Închide meniul

US Open 2023 | Karolina Muchova, cuvinte de laudă la adresa Soranei Cîrstea, după meciul din sferturi! Ce a declarat cehoaica

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 13:43

US Open 2023 | Karolina Muchova, cuvinte de laudă la adresa Soranei Cîrstea, după meciul din sferturi! Ce a declarat cehoaica

US Open 2023 | Karolina Muchova, cuvinte de laudă la adresa Soranei Cîrstea

Karolina Muchova şi Sorana Cîrstea, după meciul din sferturile de finală de la US Open 2023 / Profimedia

US Open 2023 | Karolina Muchova, cuvinte de laudă la adresa Soranei Cîrstea. Finalista din acest an de la Roland Garros s-a impus cu 6-0, 6-3, după o oră şi 39 de minute de joc, şi a pus capăt parcursului româncei de la New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a fost al doilea sfert de finală la un turneu de Grand Slam din cariera Soranei Cîrstea, care a mai are în palmares sfertul de finală de la Roland Garros 2009.

US Open 2023 | Karolina Muchova, cuvinte de laudă la adresa Soranei Cîrstea, după meciul din sferturi! Ce a declarat cehoaica

Chiar dacă scorul a fost unul dur pentru jucătoarea de pe locul 30 WTA, acesta nu reflectă realitatea de pe teren, lucru confirmat chiar de Karolina Muchova.

Cehoaica a vorbit la conferinţa de presă despre Sorana Cîrstea şi a subliniat momentele cheie ale partidei din sferturile de finală:

„În ciuda faptului că scorul arată 6-0, game-urile au fost foarte echilibrate, așa că scorul nu reflectă cu adevărat echilibrul care a fost pe teren. A fost foarte dificil. Îmi amintesc game-ul care a durat cam 15 minute. Da, a fost 6-0, dar în niciun moment nu a fost ușor, a trebuit să lupt pentru fiecare minge.

Reclamă

Cred că a fost foarte important să fac break-ul atunci când Sorana avea 2-0, în setul doi. Sunt foarte fericită că am reușit, după care mi-am ținut serviciul și am revenit în meci. Acest moment s-a dovedit a fi cheia victoriei”, a declarat Karolina Muchova, potrivit puntodebreak.com.

Sorana Cîrstea, despre cele nouă mingi de break ratate într-un singur game: „A fost crucial”

În primul set, la 3-0 pentru Muchova, Sorana Cîrstea a avut şansa de a recupera un break. Românca a avut nouă mingi de break, într-un game de 19 minute. Din nefericire, ea nu a reuşit să realizeze break-ul după game-ul maraton, ceea ce i-a permis cehoaicei să se distanţeze la 4-0. Cîrstea a declarat că acel game a fost crucial în economia partidei, chiar dacă nu a jucat rău în meciul de pe Arthur Ashe, dar nu a reuşit să gestioneze cum trebuie momentele importante ale partidei:

„Cred că acel game a fost crucial și apoi la 3-1, cu serviciu, la 40-15, erau lucrurile altfel. Normal că am încercat să nu mă gândesc, tot timpul încerci să te gândești la punctul următor, nu la ce a fost în urmă, dar cred că am lăsat-o, s-a dus mult prea repede la 3-0 și apoi, normal, după acele două game-uri, încrederea este altfel, după ce ai 5-0, 6-0.

Reclamă 4 / 0/3

La fel, în setul 2, am avut câteva oportunități de care nu am profitat și la nivelul ăsta orice minge face diferența. Și cred eu că a venit astăzi și a jucat cel mai bun tenis. Eu nu am jucat atât de rău, însă nu am fost decisivă în momentele importante, mingile de atac nu le-am fructificat și, normal, acolo s-a înclinat balanța”, a mai spus Sorana Cîrstea pentru sursa mai sus menţionată.

Aceasta a fost a cincea partidă dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova, iar cehoaica s-a impus pentru a patra oară. În penultimul act, Muchova o va întâlni pe Coco Gauff, cea care a trecut în sferturi de Jelena Ostapenko, scor 6-0, 6-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și