Închide meniul

US Open 2023 | Nick Kyrgios, şocat de comentariul lui Bublik din meciul cu Thiem: „E oribil”

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 11:02

Reclamă
US Open 2023 | Nick Kyrgios, şocat de comentariul lui Bublik din meciul cu Thiem: „E oribil

US Open 2023 | Nick Kyrgios, şocat de comentariul lui Bublik din meciul cu Thiem

Dominic Thiem şi Alexander Bublik, la US Open 2023 / Profimedia

US Open 2023 | Nick Kyrgios, şocat de comentariul lui Bublik din meciul cu Thiem. Austriacul a făcut un meci foarte bun în primul tur de la New York şi l-a învins pe Alexander Bublik.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thiem s-a impus cu 6-3, 6-2, 6-4 şi a obţinut prima victorie la un Grand Slam după doi ani şi jumătate. Ultima oară, el a câştigat un meci într-un turneu major la Australian Open 2021.

US Open 2023 | Nick Kyrgios, şocat de comentariul lui Bublik din meciul cu Thiem: „E oribil”

Campion la Flushing Meadows în 2020, Thiem a avut parte de momente complicate în ultimii doi ani. Accidentările i-au dat mari bătăi de cap fostului număr 3 ATP, care s-a chinuit în circuit în ultima perioadă.

Cu toate acestea, el a reuşit un meci foarte bun în turul inaugural de la US Open în faţa lui Alexander Bublik. Din nefericire, numărul 27 ATP, care este cunoscut în lumea tenisului pentru ieşirile sale necontrolate, a ieşit în evidenţă în mod negativ şi la Flushin Meadows.

Frustrat din cauza jocului slab pe care l-a practicat în meciul cu Thiem, Bublik a făcut un comentariu oribil la adresa adversarului său, în momentul în care austriacul conducea cu 6-3, 4-1 şi 30-0:

Reclamă

„Nu suport să-i fac pe toţi aceşti jucători cu dizabilităţi să revină în carieră”, a spus Alexander Bublik, în limba rusă, în timpul meciului cu Bublik.

Nick Kyrgios, unul dintre cei mai controversaţi jucători de tenis, a fost şocat de comentariile făcute de Bublik: „E oribil”.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, Alexander Bublik a pierdut meciuri în faţa unor jucători precum Gael Monfils, Stan Wawrinka sau Dominic Thiem, veterani în circuitul ATP şi jucători care s-au confruntat cu mai multe accidentări în ultimii ani.

Dominic Thiem, despre comentariile lui Bublik: „Ce pot să spun?”

La conferinţa de presă, Dominic Thiem a fost întrebat despre comentariile făcute de Bublik. Campionul din 2020 de la US Open a fost fair-play şi nu a vrut să vorbească foarte mult despre acest subiect:

„Nu ştiu dacă traducerea e corectă. Dacă este, atunci sunt nişte vorbe dure. E ceva ce nu ar trebui să spui în general. Poate că nu a vrut să spună asta, nu ştiu. Ce pot să spun?”, a declarat Dominik Thiem, potrivit The Tennis Letter.

În turul al doilea de la New York, Dominic Thiem îl va întâlni pe tânărul Ben Shelton (47 ATP), cel care a ajuns în sferturile de finală de la Australian Open din acest an. Americanul de 20 de ani l-a învins în primul tur pe Pedro Cachin (66 ATP), scor 1-6, 6-3, 6-2, 6-4, după 2 ore şi 9 minute de joc.

Cei doi s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în luna aprilie, pe zgura de la Estoril, acolo unde austriacul s-a impus în două seturi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și