Închide meniul

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Flushing Meadows! Unde crede că s-a făcut diferenţa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 8:33

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Flushing Meadows! Unde crede că s-a făcut diferenţa

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Flushing Meadows

Sorana Cîrstea, în meciul cu Karolina Muchova, din sferturile de finală de la US Open 2023 / Profimedia

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Flushing Meadows! Numărul 30 WTA a încheiat parcursul de la New York, după înfrângerea din sferturile de finală cu Karolina Muchova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalista din acest an de la Roland Garros s-a calificat în a treia semifinală de Grand Slam a carierei, după ce s-a impus cu 6-0, 6-3, după o oră şi 39 de minute de joc.

US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Flushing Meadows! Unde crede că s-a făcut diferenţa

La finalul meciului, Sorana Cîrstea a recunoscut că Muchova a făcut o partidă foarte bună, dar crede că scorul a fost prea dur pentru tenisul pe care l-a practicat:

„Un meci dificil, cred că în seara asta Karolina a jucat foarte bine. Din cele patru întâlniri (n.r. cinci), în seara asta cred că a produs cel mai bun tenis. Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat, am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunități pe care nu le-am fructificat…

La 3-0 un game lung, apoi la 4-0, 40-15 pe serviciul meu, cred eu că dacă acolo intram din nou în joc, să fac un 3-2, probabil că lucrurile ar fi stat altfel, dar per total în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria și a reușit să vină cu soluții la toate planurile mele și, din nou, un meci nu atât de dur cum o spune scorul”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru eurosport.ro.

Reclamă

Sorana Cîrstea, despre cele nouă mingi de break ratate într-un singur game: „A fost crucial”

În primul set, la 3-0 pentru Muchova, Sorana Cîrstea a avut şansa de a recupera un break. Românca a avut nouă mingi de break, într-un game de 19 minute. Din nefericire, ea nu a reuşit să realizeze break-ul după game-ul maraton, ceea ce i-a permis cehoaicei să se distanţeze la 4-0. Cîrstea a declarat că acel game a fost crucial în economia partidei, chiar dacă nu a jucat rău în meciul de pe Arthur Ashe, dar nu a reuşit să gestioneze cum trebuie momentele importante ale partidei:

„Cred că acel game a fost crucial și apoi la 3-1, cu serviciu, la 40-15, erau lucrurile altfel. Normal că am încercat să nu mă gândesc, tot timpul încerci să te gândești la punctul următor, nu la ce a fost în urmă, dar cred că am lăsat-o, s-a dus mult prea repede la 3-0 și apoi, normal, după acele două game-uri, încrederea este altfel, după ce ai 5-0, 6-0.

Reclamă 4 / 0/3

La fel, în setul 2, am avut câteva oportunități de care nu am profitat și la nivelul ăsta orice minge face diferența. Și cred eu că a venit astăzi și a jucat cel mai bun tenis. Eu nu am jucat atât de rău, însă nu am fost decisivă în momentele importante, mingile de atac nu le-am fructificat și, normal, acolo s-a înclinat balanța”, a mai spus Sorana Cîrstea pentru sursa mai sus menţionată.

Aceasta a fost a cincea partidă dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova, iar cehoaica s-a impus pentru a patra oară. În penultimul act, Muchova o va întâlni pe Coco Gauff, cea care a trecut în sferturi de Jelena Ostapenko, scor 6-0, 6-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și