Închide meniul

US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

Alex Masgras Publicat: 7 august 2024, 20:55

Reclamă
US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

Arthur Ashe Stadium, terenul central de la US Open / Profimedia

US Open 2024 pune la bătaie premii record. Ultimul turneu de Grand Slam al anului va începe pe 26 august, la New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ediţia din acest an va stabili un nou record în ceea ce priveşte premiile acordate de organizatori. Fondul de premiere este de 75 de milioane de dolari, în timp ce campionii celor două probe de simplu vor primi câte 3,6 milioane de dolari. Şi jucătorii care vor ajunge pe tabloul principal vor primi o sumă uriaşă.

US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

Fondul de premiere pentru turneul US Open din acest an a fost majorat cu 15%, ajungând la 75 de milioane de dolari. Este cea mai mare sumă destinată premierilor din istoria tenisului, a anunţat miercuri Asociaţia de Tenis din Statele Unite (USTA), potrivit news.ro.

Campionii de la simplu masculin şi feminin în turneul de Grand Slam US Open din acest an vor câştiga câte 3,6 milioane de dolari, o creştere cu 20% faţă de anul trecut.

Toate rundele de pe tabloul principal 2024, dar şi turneul de calificare din acest an vor înregistra o creştere a premiilor în bani. Drept urmare, cei care pierd în primul tur al tabloului principal vor câştiga pentru prima dată 100.000 de dolari, în creştere cu 23% faţă de 2023, în timp ce premiile în bani pentru runda finală de calificări au fost majorate cu 16%, ajungând la 52.000 de dolari.

Reclamă
Reclamă 4

Premiile totale pentru dublu masculin şi feminin vor creşte cu 9% faţă de ediţia din 2023, în timp ce premiile totale pentru dublu mixt vor creşte cu 18%.

US Open se va desfăşura în perioada 26 august – 8 septembrie.

Suma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

Iată suma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb. Djokovic şi-a asigurat o „pensie” de la statul sârb.

Reclamă

În fiecare lună statul sârb îi va plăti 2.100 de euro lui Djokovic pentru aurul olimpic. Sârbii au şi ei această recompensă, ce este cunoscută la noi drept „rentă viageră”.

Totodată, Novak Djokovic va primi 200.000 de euro de la statul sârb pentru cucerirea medaliei de aur, informează telegraf.rs.

Deţinător a 24 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a cucerit duminică singurul trofeu major care îi mai lipsea în carieră, aurul olimpic! Djokovic (37 de ani) l-a învins în finala turneului masculin de simplu pe Carlos Alcaraz (21 de ani) cu scorul 7-6, 7-6.

Djokovic a izbucnit în lacrimi după triumful pe care şi-l dorea de multă vreme. La Jocurile Olimpice de la Tokyo Djokovic a fost învins în semifinale de Alexander Zverev, ce avea să cucerească aurul olimpic.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

Mihaela Cambei, medalie de argint în proba de haltere! România a ajuns la 8 medalii la Jocurile Olimpice de la Paris!

22:43

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere

21:57

Victor Becali îl contrazice pe Cristi Borcea în privinţa lui Dinamo: „Problema nu o să fie rezolvată”

21:45

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie! Jucătorul care a trecut pe la Real Madrid a semnat cu „câinii”

21:14

Florin Tănase, prezentat oficial la FCSB! Mesajul clubului patronat de Gigi Becali pentru internaţionalul român!

20:59

Andreea Ana, în recalificări la categoria 53 kg, la Jocurile Olimpice de la Paris!

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și