Închide meniul

Verdictul dat după mărturisirile lui Patrick Mouratoglou despre suspendarea Simonei Halep

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2023, 14:11

Reclamă
Verdictul dat după mărturisirile lui Patrick Mouratoglou despre suspendarea Simonei Halep

Verdictul dat după mărturisirile lui Patrick Mouratoglou despre suspendarea Simonei Halep

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou - Profimedia Images

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea şi a vorbit despre suspendarea de patru ani a Simonei Halep, venită după decizia luată de ITIA. Ben Rothenberg, celebrul jurnalist american, anunţă cum pot influenţa declaraţiile antrenorului procesul Simonei de la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rothenberg atrage atenţia că din raportul de 126 de pagini făcut public de ITIA a reieşit că dubla câştigătoare de Grand Slam s-ar fi dopat şi din alte surse cu Roxadustat.

Verdictul dat după mărturisirile lui Patrick Mouratoglou despre suspendarea Simonei Halep

„Asumarea vinei pentru testul anti-doping pozitiv al Simonei Halep este un pas mare, dar întârziat din partea lui Mouratoglou.

Halep încă are un apel la TAS de stabilit, deoarece cantitatea de Roxadustat pentru care a testat pozitivă a fost mult mai mare decât contaminarea găsită în supliment”, a scris Ben Rothenberg, pe Twitter.

Reclamă

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani

Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. Antrenor francez a spus că se „simte responsabil” pentru situaţia în care se află Simona Halep.

„Sunt încrezător în ce privește apelul Simonei la TAS, pentru că este un tribunal independent. Am putut determina de unde vine contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen și i-am adus acest colagen de la o companie. Produsul s-a întâmplat să fie contaminat. Nu era niciun mod prin care să fi putut ști asta. Dar mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că e echipa mea, deci practic eu i-am adus acest colagen.

Am făcut toate testele posibile ca să putem determina că vorbim despre o contaminare. Sunt foarte încrezător că acest tribunal independent va admite faptul că Simona nu s-a dopat niciodată. Simona e o victimă și trebuie să se întoarcă înapoi pe teren și să concureze cât de repede posibil.

Reclamă 4 / 0/3

Reputația ta are de suferit, afectată de faptul că numele tău e asociat cu dopingul, chiar dacă tu nu te-ai dopat. Activitatea ta este oprită pe o perioadă care poate fi foarte lungă, și îți poate afecta întreaga carieră. Și-ți afectează reputația dintr-un motiv care nu-i corect, pentru că tu nu ai făcut nimic rău.

Așa că asta mi-a deschis ochii, înțeleg că i se poate întâmpla oricui, așa că trebuie să fii 100 la 100 sigur în ce privește companiile pe care le alegi (n.a. pentru furnizarea produselor), ca asta să nu se întâmple” a spus Patrick Mouratoglou într-un video postat pe reţelele de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și