Închide meniul

Veste dramatică în tenisul mondial! Carla Suarez Navarro a anunţat că suferă de cancer! Reacţia Simonei Halep: "Sunt şocată"

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2020, 15:59

Reclamă
Veste dramatică în tenisul mondial! Carla Suarez Navarro a anunţat că suferă de cancer! Reacţia Simonei Halep: "Sunt şocată"

Profimedia

Carla Suarez Navarro a anunţat că suferă de cancer

"Trebuie să înfrunt o realitate complicată. Este timpul să accept și să merg înainte, bazându-mă pe sfatul medicilor. Întotdeauna pozitivă! Răbdarea și încrederea în sine m-au ghidat în întreaga carieră. Nu este cel mai ușor adversar, va trebui să dau ce am mai bun", a scris Navarro pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul Simonei Halep după ce a auzit cumplita veste

Simona Halep a reacţionat imediat după ce a primit cumplita veste. Marea noastră campioană i-a transmis un mesaj de încurajare jucătoarei din Spania. 

"Carla, sunt șocată și extrem de supărată după ce am aflat vestea. Mă gândesc la tine și știu că ești o persoană puternică și specială care va trece cu bine peste asta", a scris Simona Halep. 

 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:30

VIDEOOvidiu Ionescu – Mohamed El-Beiali 1-3 a fost în AntenaPLAY! Românul, eliminat în primul tur de la China Smash 2024

14:59

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, semifinală de foc la China Open! Victorii fără emoţii pentru cei doi favoriţi la Beijing

14:50

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie în primul meci disputat după cinci luni, la Hong Kong

14:44

Mason Mount, prima reacţie după ce Radu Drăguşin i-a spart capul! Imaginea făcută în timp ce era cusut de medicul lui United

14:27

Ionuţ Badea, noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și