Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care Andreea Prisăcariu s-a întâlnit cu pariorii care au înjurat-o şi au ameninţat-o pe internet: "Mi-au zis: ‘Mamă, ce frumoasă eşti’!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 18:18

VIDEO EXCLUSIV | Momentul în care Andreea Prisăcariu s-a întâlnit cu pariorii care au înjurat-o şi au ameninţat-o pe internet: "Mi-au zis: Mamă, ce frumoasă eşti!"

Captură AS.ro

Andreea Prisăcariu

Andreea Prisăcariu e cea mai tatuată jucătoare din circuit. Are 23 de desene pe corp și nu se oprește aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Urmează și săptămâna asta, 2-3, vedem cum vine inspirația. Aici avem Dumnezeu, eu mă ţin de mână cu el. El e sus, eu sunt jos, mereu mă trage. Lupul l-am facut din două părți, partea rea si partea bună a personalității mele", a spus tânăra.

Andreea Prisăcariu, admiratoarea Serenei Williams

Idolul Andreei este Serena Williams. Tânara consideră că jocul ei se aseamănă cu cel al americancei. Mai mult, Andreea este de părere că are și un fizic similar cu cel al Serenei. 

"M-am asemănat și la conformație cu ea, niciodată n-am fost băț.  Agresivă, oarecum arogantă, dar trebuie!", a afirmat Andreea.

La 20 de ani, Prisăcariu e pe locul 666 în lume. Ea își propune un obiectiv diferit față de alte jucătoare.

Reclamă

"N-o să spun că vreau să ajung numărul 1, cum zice toată lumea, că mi se pare o prostie să-ți propui așa ceva. Dar îmi doresc să fac tot ce pot cu talentul pe care îl am", a mai spus aceasta.

Andreea Prisăcariu se distrează pe orice gen de muzică 

Pe Andreea, sărbătorile au prins-o în Turcia, unde a câștigat un turneu de dublu. De Revelion, ea s-a pozat în bikini, a dansat pe manele alături de o prietenă și s-a mândrit cu asta pe contul ei de Instagram.

"Nu înseamnă că sunt o manelistă dacă ascult o manea. Și dacă aș fi o manelistă, n-am nimic împotrivă", a afirmat tânăra. 

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Prisăcariu, înjurată şi ameninţată pe internet

 Tot în Turcia, Andreea a fost hărțuită în online de pariorii care au pierdut bani pe mâna ei.

"Nişte tipi de la pariuri mi-au scris cu corona, să mor de la corona (n.r. – coronavirus) şi toată familia, iar la recepţie când m-au prins au zis să platească şi ei camera. Mi-au zis că mamă, ce frumoasă eşti şi ce bine ai jucat. Dacă faţă în faţă nu poţi să-mi spui, atunci nu mai spune nimic, dacă tot vrei să fii şmecher", a spus Andreea.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și