Închide meniul

VIDEO. Mihaela Buzărnescu, imagini inedite la Miami. S-a antrenat într-o parcare!

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 9:10

Reclamă
VIDEO. Mihaela Buzărnescu, imagini inedite la Miami. S-a antrenat într-o parcare!

profimediaimages

Mihaela Buzărnescu s-a antrenată într-o parcare după ce a fost eliminată de la Miami Open

Mihaela Buzărnescu s-a filmat în timp ce s-a antrenat din greu într-o parcare din Miami. Românca de pe locul 137 în lume a glumit apoi pe seama experienţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu, antrenament în parcare la Miami

"Lucruri de făcut la Miami: să mă antrenez în parcare. Bifat!", a scris Buzărnescu pe contul de Instagram, unde a postat imaginile inedite.

Ea i-a provocat şi pe fani cu o întrebare inedită. "Care este cel mai bizar loc în care te-ai antrenat", a scris românca. Printre cei care i-au apreciat postarea au fost şi cei de la Australian Open.

Buzărnescu a surprins şi cu alte imagini postate din Miami. "În sfârşit, un moment de relaxare", a scris ea, acum două zile, când le-a arătat fanilor o poză de la piscină.

Reclamă
Reclamă 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Buzarnescu (@miki.buzarnescu)

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 6 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”
Citește și