Închide meniul

VIDEO | Se antrenează ca Federer și face duble ca Halep. Jucătoarea care a reușit această performanță

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2020, 12:47

VIDEO | Se antrenează ca Federer și face duble ca Halep. Jucătoarea care a reușit această performanță

Profimediaimages

Daria Kasatkina calcă pe urmele Simonei Halep

Spre deosebire de elvețian, a 66-a jucătoare a lumii a ales să exerseze lovituri spectaculoase într-o parcare. I-a ieșit de minune și și-a încântat fanii într-o postare pe instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daria Kasatkina calcă pe urmele Simonei Halep

Rusoaica nu s-a mulțumit doar să arate că reușește tot felul de lovituri speciale. Kasatkina a decis să-i facă Simonei Halep concurență la făcut duble cu mingea de tenis. 

Daria a făcut 9 duble și trebuie să mai exerseze până să o poată învinge la acest capitol pe Simona Halep. Nici în meciurile directe nu stă foarte bine. Kasatkina a câștigat o singură dată în fața româncei. S-a impus la Wuhan (2017), dar a cedat la Miami (2016), Roland Garros (2017) și Beijing (2017).

"Exersez 'trick shots' în modul în care o face Roger Federer (cu câteva îmbunătățieri)" a glumit Kasatkina în mesajul transmis pe rețelele de socializare. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și