Închide meniul

VIDEO | Simona Halep, lămuriri despre participarea la US Open. "Asta urmează pentru mine"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2020, 16:02

VIDEO | Simona Halep, lămuriri despre participarea la US Open. "Asta urmează pentru mine"

Profimediaimages

Simona Halep nu este hotărâtă dacă să participe la US Open

A doua jucătoare a lumii a revenit în mare formă în circuitul WTA. A câştigat trofeul pus în joc în Cehia, chiar dacă a stat aproape 6 luni pe margine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, nehotărâtă dacă să participe la US Open

"Mâine voi decide dacă merg în Statele Unite, la US Open. După…cu siguranţă voi juca pe zgură, dacă turneele se vor putea organiza. Asta urmează pentru mine", a reacţionat Simona Halep pentru WTA.

În Statele Unite pandemia pare a fi scăpată de sub control. Sunt peste 5 milioane de cazuri confirmate şi aproape 170.000 de victime. Situaţia a fost total alta la Praga.

"A fost dificil să joc din nou meciuri oficiale după o pauză atât de lungă. Au fost emoţii, bineînţeles, reguli stricte…am stat 10 zile în cameră, nu a fost uşor. Trebuie totuşi să mă gândesc şi la lucrurile pozitive. Am reuşit să câştig turneul, ceea ce înseamnă extrem de mult, chiar dacă este unul mic. A fost o săptămână grea, dar sunt fericită că am revenit în circuit, cu o victorie. 

Reclamă

Am fost puţin îngrijorată la început, dar aici totul a fost în siguranţă. Toate regulile şi restricţiile au fost respectate. Toată lumea a respectat ceea ce s-a cerut. M-am simţit în siguranţă! Oamenii pot organiza turnee aşa cum s-a făcut în această săptămână. Este o şansă importantă pentru noi să participăm", a mai spus sportiva aflată pe locul 2 în clasamentul mondial.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și