Închide meniul

VIDEO | Simona Halep, provocare inedită! S-a antrenat cu animalul de companie, un peşte: "Cântăreşti o tonă! Abdomenul mi-a luat foc!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 20:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

VIDEO | Simona Halep, provocare inedită! S-a antrenat cu animalul de companie, un peşte: "Cântăreşti o tonă! Abdomenul mi-a luat foc!"

profimediaimages

Simona Halep, provocare inedită din partea unuia dintre sponsori

Simona Halep a fost invitată la "Roata Sportului", un concurs prezentat de o altă vedetă. Gimnasta din SUA, Laurie Hernandez, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2016, a învărtit roata prin care Simona şi-a aflat provocarea inedită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Abdomenul mi-a luat foc!"

"-Salut, Laurie! Mulţumesc pentru că m-ai invitat la Roata Sportului.
-Eşti gata pentru provocare?
-Cred că sunt emoţionată.
-Nu contează! (n.r. râde) E timpul rotim! … Aaa! Una dintre probele mele favorite. O să trebuiască să faci exerciţiul tău favorit în timp ce îţi ţii animalul de companie.
-Am doar un peşte, iar numele lui e Beefcake. Spune 'salut' Beefcake!"
, au dialogat Simona Halep şi Laurie Hernandez.

Halep a trecut imediat la exerciţii cu acvariul în braţe. Mai întâi a făcut abdomene, apoi şi-a testat bicepşii, iar la final a trecut la genuflexiuni. 

"Ohh! Abdomenul mi-a luat foc! Cântăreşti o tonă, Beefcake! (…) Eşti ok, Beefcake? El e în regulă. Eu nu sunt! Îl las puţin pentru că sunt moartă! (…) Laurie, a fost foarte amuzant! Mulţumesc", au fost reacţiile amuzante ale Simonei Halep.

După provocarea Simonei, episodul din show-ul sponsorului a prezentat cadre inedite cu o vedetă de la Barcelona. Ansu Fati a ţinut mingea pe cap cu fratele său mai mic.

Reclamă

Simona Halep a dat ture de lac în parcul Herăstrău

Simona Halep s-a relaxat şi cu alergări dimineaţa în jurul lacului Herăstrău, în pauza dintre turneele de la Madrid şi Roma.

"- Alergi şi tu prin Herăstrău?
– Da, am început să alerg. Astăzi a fost a doua zi. Am făcut o tură de lac. A fost superb, mi-a plăcut tare mult. O s-o mai fac, pentru că mă relaxează foarte tare şi văd foarte mulţi oameni care aleargă. De la 8 dimineaţa sunt la lac şi aleargă, ceea ce e foarte important şi foarte frumos"
, a spus Simona Halep în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a plecat la Roma

Astăzi, Simona Halep a plecat la Roma, unde va juca în al treilea turneu pe zgură din acest an.

"-Te-au ajutat aceste zile acasă? Pleci încrezătoare?
-M-au ajutat foarte mult. Pot să zic că sunt încrezătoare pentru că tenisul arată ok. O să văd cum mă simt la turneu.
-E şi o pregătire pentru Roland Garros?
-Da, fiecare turneu este un plus pentru Roland Garros. Dar, aşa cum am făcut întotdeauna, o să fiu concentrată sută la sută pe turneul respectiv. Nu merg doar ca să mă pregătesc pentru Roland Garros, mă duc ca să joc cât de bine pot"
, a spus Simona Halep.

Recomandări
  • Simona Halep, provocare inedită
  • S-a antrenat cu acvariul în braţe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și