Închide meniul

“Vreau să câştig Australian Open!” Simona Halep vrea să scrie istorie. Lecţie de la Cahill: "Hai să bem o bere!"

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2021, 5:31

Reclamă
“Vreau să câştig Australian Open!” Simona Halep vrea să scrie istorie. Lecţie de la Cahill: "Hai să bem o bere!"

profimediaimages

Simona Halep a învins-o pe Laura Siegemund

Halep a avansat în sferturile de finală la Gippsland Trophy grație victoriei cu Siegemund. Sportiva noastră a avut nevoie doar de o oră și 28 de minute pentru a se impune în fața nemțoaicei de pe locul 51 WTA.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: “Vreau Australian Open!” 

“Sunt foarte fericită să fiu înapoi aici. A trecut mult timp de când am jucat o partidă oficială aici, în luna octombrie a anului trecut. Vă mulțumesc mult, sunt fericită să mă aflu aici. Australian Open este principalul meu obiectiv, nu va fi ușor. Trebuie să muncesc în fiecare zi și să sper în continuare”, a spus Halep după victoria cu Laura Siegemund. 

Simona a vorbit și despre relația ei cu antrenorul Darren Cahill. Ea a spus că, în mare parte, victoriile sale i se datorează australianului. 

 “Nu avem niciun secret. Cahill mă înțelege foarte bine. Știe tot ceea ce am îmi trebuie pe teren, dar și în afara lui. Avem o relație bună, iar comunicarea este excelentă.  Este blând și dur cu mine în același timp și îi mulțumesc. Darren m-a învăţat că `şi mâine e o zi` şi `hai să bem o bere!`”, a completat Simona Halep.

Simona Halep, în sferturi la Gippsland Trophy 

Simona va juca în sferturi împotriva Ekaterinei Alexandrova. Rusoaica de pe locul 33 WTA a trecut în runda precedentă de Iga Swiatek, scor 6-4, 6-2. 

Reclamă

Gippsland Trophy este ultima competiție organizată înainte de Australian Open. Primul turneu de Grand Slam al anului va debuta pe 8 februarie.  

Cea mai bună performanța a lui Halep de la Openul Australian a fost în 2018, când a ajuns până în finală. De asemenea, “Simo” a jucat în semifinale anul trecut și a ajuns în sferturi la edițiile din 2014 și 2015.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului Vezi toate știrile
Citește și