Închide meniul

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, după calificarea în turul 2: „Este cel mai special turneu dintre toate”

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2023, 9:03

Reclamă
Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, după calificarea în turul 2: „Este cel mai special turneu dintre toate

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, după calificarea în turul 2

Ana Bogdan, în timpul unui meci / Profimedia Images

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan a vorbit după calificarea în turul 2 de la All England Club. Sportiva noastră susţine că Wimbledon este cel mai special turneu din circuit. În runda a doua, ea se va duela cu Alycia Parks.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Ana, este a doua oară când ajunge în turul 2 de la competiţia londoneză. A mai reuşit asta în 2017, atunci când era eliminată de Caroline Garcia. Acum, ea speră să petreacă timp cât mai mult pe iarba de la All England Club.

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan, după calificarea în turul 2

„A fost o zi foarte frumoasă astăzi pentru mine și mă bucur mult de această victorie. Este cel mai special turneu dintre toate pentru că are o istorie în spate. Faptul că suntem toți îmbrăcați în alb, în contrast cu iarba, faptul că se joacă pe iarbă, totul are un alt aer aici și pentru mine acesta este cel mai frumos și cel mai special turneu. De aceea, mă bucur foarte mult că am reușit să merg mai departe.

Îmi doresc să stau cât mai mult aici. Am stat foarte concentrată pe fiecare punct în parte indiferent de scor, nu conta că e 5-3, 5-4. Atunci când am servit eu, condițiile erau un pic diferite și un pic ciudate pentru că ieșise soarele. Când aruncam mingea, soarele era chiar în acea direcție și nu vedeam foarte bine și acest lucru m-a incomodat să servesc așa cum servisem până în acel moment.

Dar am trecut peste acel moment, mi-am zis să rămân focusată la fiecare punct în parte, indiferent de scor, și am fost foarte determinată, mi-am dorit mult să înving și mi-am dorit să mă bucur de joc în sine.

Reclamă

Condițiile nu au fost ușoare astăzi, pentru că a bătut vântul destul de tare și venea în rafale, nu știai din ce parte bate, trebuia să stai foarte atent, foarte, foarte focusat și să fii cumva lejer pe picioare ca să-ți poți ajusta poziția în momentul în care loveai, dar am gestionat bine toate aceste momente”, a declarat Ana Bogdan, citată de eurosport.ro.

Ana Bogdan şi-a aflat adversara din turul secund

Ana Bogdan şi-a aflat adversara din turul secund! Singura jucătoare a României care a jucat în prima zi a turneului de pe iarba londoneză a trecut în primul tur de Liudmila Samsonova, numărul 15 WTA, scor 7-6(1), 7-6(4), după două ore şi 24 de minute de joc.

În turul al doilea de la All England Club, Ana Bogdan o va întâlni pe Alycia Parks din Statele Unite ale Americii, locul 51 WTA.

Reclamă 4 / 0/3

După duelul cu Liudmila Samsonova, Ana Bogdan se pregăteşte pentru duelul cu americanca Alycia Parks. În vârstă de 22 de ani, jucătoarea din Florida se află în acest moment pe locul 51 WTA. În primul tur de la Wimbledon, ea a trecut de Anna-Lena Friedsam (87 WTA), scor 6-4, 6-3, după o oră şi 43 de minute.

Aflată în premieră la Wimbledon, Parks a obţinut luni şi prima victorie la un turneu de Grand Slam. Până acum, ea a mai participat doar la US Open 2021 şi Roland Garros 2023, dar nu a reuşit să treacă de primul tur. Înainte de Wimbledon, ea a mai jucat două meciuri pe iarbă, la Nottingham şi Birmingham, dar a pierdut de fiecare dată fără să câştige set.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și