Închide meniul

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în sferturi! Sârbul a surprins după victorie: „Un meci fantastic pentru Hubert”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 18:19

Reclamă
Wimbledon 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în sferturi! Sârbul a surprins după victorie: „Un meci fantastic pentru Hubert

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon 2023

Novak Djokovic, după o victorie la Wimbledon / Profimedia Images

Wimbledon 2023 | Sârbul Novak Djokovic s-a calificat în sferturi, după ce l-a învins în optimi pe polonezul Hubert Hurkacz, cu scorul 7-6, 7-6, 5-7, 6-4. Djokovic îl va întâlni în sferturi pe Andrey Rublev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot astăzi, Daniil Medvedev a acces în sferturi după ce Jiri Lehecka a abandonat la scorul de 6-4, 6-2 pentru rus.

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon!

Un meci fantastic pentru Hubert, a jucat foarte bine, să îi dăm credit. Nu-mi aduc aminte când m-am simţit atât de prost la retur din cauza serviciului lui fantastic.

E foarte greu de citit serviciul lui. Suprafaţa aceasta rapidă favorizează un serviciu bun.

Nu a fost un meci în care m-am simţit bine, dar am avut şansa să câştig primul set în tie-break. Meciul putea să meargă şi în altă direcţie. Sunt fericit.

Reclamă

(n.r.: Nu ai mai pierdut de 10 ani pe acest teren. Te deranjează ceva?) Doar în sens bun. Am o conexiune specială (n.r.: cu centralul de la Wimbledon). Cu fiecare victorie mă simt mai confortabil. Sper ca această relaţie de iubire cu terenul central să continue cât mai mult.

(n.r.: despre Rublev) E un jucător diferit. Loveşte puternic, iute, stă aproape de linie, dar nu vorbim prea mult despre tenisul lui. O să ţin pentru mine. Meciurile vor fi tot mai grele. E greu de spus dacă vor fi mai grele decât ce am avut ieri şi astăzi, dar Rublev caută prima lui semifinală”, a declarat Novak Djokovic pentru eurosport.ro.

Iga Swiatek, după calificarea în sferturi: „Îmi va da multă încredere pentru tururile următoare”

Iga Swiatek susţine, după calificarea în sferturi, la Wimbledon, că felul în care a învins-o pe Belinda Bencic o va ajuta să meargă până la capăt la această ediţie a turneului de Grand Slam de la All England Club.

Reclamă 4 / 0/3

Cea mai bună jucătoare a lumii a avut un meci teribil cu fosta campioană olimpică, de care a trecut cu 6-7 (4), 7-6 (2), 6-3. E prima oară când sportiva de 22 de ani trece de optimile de la Wimbledon. Şi a reuşit această performanţă după ce a salvat două mingi de meci consecutive, în actul secund.

De obicei fructific șansele de care beneficiez. Am avut 6 mingi de break în primul set, am simțit că sunt jucătoarea mai solidă, dar l-am pierdut. A trebuit să îmi fac ordine în gânduri, să mă lupt cu mintea mea, pentru că am avut senzația că am fost jucătoarea mai bună în primul set.

Dar nu merge așa, am realizat repede că nu contează ce a fost și că trebuie să fiu concentrată la maximum pe ce urmează. Am reușit să merg mai departe fără regrete, știind că pot să întorc partida. Apoi, în setul doi m-am confruntat cu două mingi de meci, în care am reușit să fac două puncte excelente. Am avut nervii tari și am reușit să întorc partida, iar acest lucru mă mulțumește enorm.

Această partidă îmi va da multă încredere pentru tururile următoare, sunt atât de fericită că am reușit să câștig un meci atât de strâns. Belinda e o jucătoare foarte, foarte bună. Îi place să joace pe iarbă, iar stilul său se potrivește foarte bine cu această suprafață”, a spus Iga Swiatek, la conferinţa de presă.

Iga Swiatek, în sferturi la Wimbledon

Iga Swiatek, liderul clasamentului WTA, s-a calificat duminică în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon după ce a învins-o pe jucătoarea elveţiană Belinda Bencic.

Iga Swiatek (22 de ani, nr 1 WTA) a cedat primul set în meciul disputat în optimile de la Wimbledon împotriva Belindei Bencic (26 de ani, nr 14 WTA). Poloneza a trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a câştiga setul al doilea şi s-a impus apoi şi în setul decisiv, după trei ore şi două minute de joc.

Swiatek merge în sferturi după o victorie în trei seturi, 6-7 (4), 7-6(2), 6-3 şi o va întâlni pe Elina Svitolina. Sportiva din Ucraina a învins-o dramatic pe Victoria Azarenka, 2-6, 6-4, 7-6(9), după un meci încheiat cu un nou scandal.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și