Închide meniul

Wimbledon va fi anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 5:27

Wimbledon va fi anulat din cauza pandemiei de coronavirus

Alpha Press / Antoine Couvercelle/Panoramic/Bestimage via hepta

Wimbledon va fi anulat din cauza pandemiei de coronavirus

  • Wimbledon va fi anulat din cauza Covid-19
  • Dirk Hordoff a făcut anunțul trist pentru fanii tenisului
  • Simona Halep deține trofeul de la Wimbledon

Dirk Hordoff, vicepreședintele Federației Germane de tenis, a declarat că acest turneu nu poate fi amânat pentru că toamna ar ploua mult și suprafața de joc (iarba) va fi afectată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dirk Hordoff: ”Wimbledonul va decide miercuri anularea turneului”

"Sunt implicat în organismele ATP ŞI WTA. Decizia necesară a fost deja luată, iar Wimbledonul va decide miercuri anularea turneului. Nu există niciun dubiu în această privinţă. Este un lucru necesar în situaţia actuală”, a declarat Hordoff pentru Sky Sports.

"Este complet nerealist să ne imaginăm că, în condiţiile actualelor restricţii de călătorie, ar putea avea loc un turneu internaţional de tenis, la care ar urma să vină sute de mii de oameni din toate colţurile lumii. Este de conceput", a mai spus oficialul german.

Reclamă

Simona Halep este deținătoarea trofeului de la Wimbledon

Decizia anulării turneului de la Wimbledon îi aduce o bucurie în plus Simonei Halep. Sportiva noastră va deține pentru doi ani la rând trofeul câștigat în vara anului 2019.

Halep a câștigat pentru prima dată în carieră trofeul de la All England Club, după o finală cu Serena Williams. Simona s-a impus în două seturi, 6-2, 6-2, trecându-și în palmares al doilea turneu de Mare Șlem din carieră, după cel câștigat la Roland Garros din 2018.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter este ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani