Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

WTA 250 Winners Open a costat peste 1.000.000 de euro! Jucătoare de top vor fi prezente la Cluj! Halep, marea absentă. Care este valoare premiilor

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 iulie 2021, 13:32

WTA 250 Winners Open a costat peste 1.000.000 de euro! Jucătoare de top vor fi prezente la Cluj! Halep, marea absentă. Care este valoare premiilor

Patrick Ciorcilă, directorul turneului WTA 250 Winners Open

AS.ro

WTA 250 Winners Open are premii în valoare de 235.000 de dolari. Câștigătoarea va încasa 30.000 de dolari. Patrick Ciorcilă a dezvăluit cum a ajuns să organizeze un turneu WTA în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 1.000.000 de euro ne costă turneul. Vorbim de licență, taxe, premiile, care sunt de 235.000 de dolari. Câștigătoarea va lua 30.000 de dolari. Am găsit sponsori și în Cluj, și prin țară. Pentru noi este foarte important cu cine ne asociem. Suntem parteneri cu peste 10 sponsori mari.

Vrem să ne asociem cu corporații mari și cu o imagine foarte bună. Trebuie să fie la un anumit nivel. Ne interesează foarte mult cum arată, la nivel de imagine, turneul. Turneul se întâmplă la Winners Sports Club. O să aducem tribune mobile. Locația a fost creată de familia mea acum mulți ani. Arată foarte frumos”, a povestit Patrick Ciorcilă la AS.ro LIVE.

WTA 250 Winners Open, 5 jucătoare din România vor fi pe tabloul principal

Ciorcilă a anunțat la AS.ro LIVE faptul că România va avea cinci reprezentante la turneul organizat la Cluj, WTA 250 Winners Open. Este vorba despre Patricia Țig, Ana Bogdan, Irina Begu, Irina Bara și Gabi Ruse. Marea absentă va fi Simona Halep.

Reclamă

Avem Patricia Țig, Ana Bogdan, Irina Begu și Irina Bara, plus Gabi Ruse cu wild card. Avem confirmate 11 fete din top 100 WTA. Avem Alize Cornet, Andreea Petkovic, Polona Hercog, Sara Errani. Simona Halep nu o să vină în acest an pentru că nu poate din cauza problemelor fizice.

O să avem undeva la 70 de sportive. Totul este important. Experiența pe care o trăiesc aici trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Parte cu COVID-ul va fi un pic mai moale. Nu este cu bulă. Fetele au voie să iasă. Toată lumea va fi testată. Spectatorii vor fi doar cei vaccinați”, a anunțat Patrick Ciorcilă la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

WTA 250 Winners Open se va disputa între 1-8 august

Patrick Ciorcilă a dezvăluit la AS.ro LIVE cum s-a ajuns ca turneul WTA din România să se dispute între 1 și 8 august. Singura dată disponibilă mai era în luna mai.

A fost singura săptămână pe care noi am primit-o. Singura dată a fost 1 august. Puteam să zicem că o vrem, sau nu-l facem. Aveam două variante, una în mai și acum. Avem niște dezavantaje în luna august pentru că venim cu un turneu pe zgură, în sezon de hard.

Pe de altă parte, suntem singurul turneu din Europa, în acea săptămână. Cele care nu vor să meargă în America, sau care preferă zgura, vin la noi”, susține Patrick Ciorcilă.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Patrick Ciorcilă, directorul WTA 250 Winners Open, a fost invitat la AS.ro LIVE

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și