Închide meniul

Ce mesaj a transmis Virginia Ruzici, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Este un model de urmat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 21:59

Ce mesaj a transmis Virginia Ruzici, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „Este un model de urmat

Virginia Ruzici, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Virginia Ruzici şi Simona Halep / Instagram Virginia Ruzici

Virginia Ruzici a transmis un mesaj de susţinere pentru Simona Halep, după ce aceasta a fost suspendată pentru dopaj. Fosta sportivă este convinsă că „Simo” nu ar fi luat niciodată în mod intenţionat substanţe interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se află în plin scandal de dopaj. Românca a fost testată pozitiv cu Roxadustat, substanţă care este interzisă în rândul sportivilor. Fostul lider WTA a fost suspdenat provizoriu din tenis.

Virginia Ruzici, primele declaraţii după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Virginia Ruzici a transmis un mesaj de susţinere pentru Simona Halep. Aceasta s-a declarat întristată de scandalul în care este implicată „Simo”, şi mărturiseşte că fostul lider WTA este o sportivă impecabilă.

„O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate.

Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept.

Reclamă

O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a fost mesajul transmis de Virginia Ruzici, pe contul oficial de Instagram.

Simona Halep a avut-o pe Virginia Ruzici alături timp de 14 ani. „Simo” a pus capăt colaborării cu fosta campioană de la Roland Garros în luna mai a acestui ani, în locul său angajând-o pe suedeza Nina Wennerstrom.

Prima reacţie a lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Prima reacţie a lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Fostul antrenor al Simonei Halep bagă mâna în foc pentru corectitudinea româncei.

Reclamă 4 / 0/3

„Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero.

Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal, sigur și că permis.

Dacă nu ești sigur, nu îl iau». Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor.

A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des. Era important pentru ea să concureze împotriva unor sportivi era important pentru ea. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă.

Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabilă. Am privit cu mândrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat și văzând compasiunea pe care a arătat-o.

Nu vorbesc despre lucrurile pe care le vede lumea tenisului, vorbesc despre bunătatea și atenția ei pe care puțini au fost norocoși să le simtă. Sunt geniul de acțiuni făcute din dragoste, nu din publicitate”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și