Închide meniul

Daniel Dobre a făcut un anunţ îngrijorător despre Simona Halep. „Mai mult ca sigur nu va juca la Roland Garros”. Verdictul medicilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2021, 9:50

Daniel Dobre a făcut un anunţ îngrijorător despre Simona Halep. „Mai mult ca sigur nu va juca la Roland Garros. Verdictul medicilor

profimediaimages

Simona Halep, ajutată de medic să meargă după accidentarea din meciul cu Angelique Kerber, din turul 2 de la Roma

Verdictul medicilor a fost unul trist pentru Simo. Românca a suferit o ruptură la gambă, iar antrenorul ei a dezvăluit că Halep are nevoie de o lună de repaus. În condiţiile dată, este exclus să fie prezentă pe tabloul principal al turneului de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Dobre a făcut un anunţ îngrijorător despre Simona Halep înainte de Roland Garros 2021

Primul diagnostic nu arată destul de bine. Este o ruptură destul de mare, de peste 2 cm, între 2 și 3 cm e ruptura musculară.

De la Roma i-au prognosticat patru săptămâni pentru revenirea totală. Roland Garros este foarte aproape, sunt două săptămâni și mai mult ca sigur că nu va juca„, a declarat Daniel Dobre, la Digisport.

Roland Garros este programat în perioada 30 mai – 13 iunie. Simona Halep are şanse mici să se recupereze la timp. Din 2009 și până în prezent, Simona n-a ratat niciodată prezenţa în turneul din Paris!

Simona Halep are şanse infime să joace la Roland Garros 2021 | „„Este destul de grav, nu mă aşteptam””

La revenirea în ţară, Simona Halep a declarat că are o ruptură la gambă şi că ar avea nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a se recupera. Turneul de Grand Slam din capitala Franţei începe peste două săptămâni.

Reclamă

Am o mică ruptură la gambă, am o ruptură destul de profundă şi va trebui să fac o recuperare destul de mare. După ce se retrage hematomul care s-a format acolo, trebuie să mai fac o investigaţie şi să îmi spună exact.

Voi sta cam 3-4-5 săptămâni, cam aşa. Este destul de grav, nu mă aşteptam, dar iau ca atare şi merg înainte. Nu am făcut absolut nimic, stăteam la retur, am făcut o mică săritură să mă pregătesc şi atunci am simţit o durere foarte mare.

Mereu mă recuperez în ţară şi am încredere în mecdicii pe care îi am. E mai bine să fii acasă în momentele astea„, a declarat Simona Halep la revenirea în ţară.

Reclamă 4 / 0/3

În 2018, Simona Halep reuşea să câştige turneul de la Roland Garros. Românca dădea marea lovitură după ce o învingea în finală pe Sloane Stephens.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și