Închide meniul

EXCLUSIV | Simona Halep, surpriză uriaşă! Daniel Dobre este din nou antrenorul campioanei noastre! "E un om deosebit si mă bucur să îl am din nou alături de mine"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 9:27 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

EXCLUSIV | Simona Halep, surpriză uriaşă! Daniel Dobre este din nou antrenorul campioanei noastre! "E un om deosebit si mă bucur să îl am din nou alături de mine"

AS.ro

Daniel Dobre, alături de Simona Halep

"E un om deosebit si mă bucur să îl am din nou alături de mine", a spus Halep, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep la Wimbledon 2019

Daniel Dobre a fost alături de Simona Halep la Wimbledon 2019, acolo unde Halep a câştigat al doilea turneu de Grand Slam al carierei, după cel de la Roland Garros 2018. Simona s-a despărţit de Dobre în noiembrie 2019, la puţin timp după ce reluase colaborarea cu Darren Cahill. 

"Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine). Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine. Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, a spunea Halep, la momentul respectiv.

Simona Halep s-a despărţit de Artemon Apostu-Efremov

Simona Halep a explicat de ce s-a despărţit de antrenorul Artemon Apostu-Efremov, alături de care a colaborat în perioada pandemiei şi cu care a câştigat trei trofee în 2020. Simona Halep i-a mulţumit lui Artemon Apostu-Efremov şi spune că a rămas prietenă cu fostul antrenor. Ea a evitat să numească un motiv clar care a dus la încetarea colaborării.

"Aşa am simțit, că e momentul să ne despărțim! A făcut o treabă bună, mai ales în pandemie, când nu a fost ușor pentru niciunul dintre noi. Îi mulțumesc și pe această cale că a fost alături de mine în perioada grea prin care am trecut în 2020, dar și în 2021. A fost alături de mine și a muncit cot la cot cu mine. Am rămas prieteni și suntem într-o relație bună”, a spus Simona Halep pentru digisport.ro.

Reclamă

Fostul jucător de tenis a anunţat care au fost cele mai frumoase momente petrecute alături de Simona Halep. "Este greu de evidențiat un singur moment. Cu siguranță turneul din Australia 2020 sau cele câștigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase", a precizat fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și