Închide meniul

Florin Segărceanu, OUT de la echipa de Fed Cup a României. Surpriză uriaşă pentru barajul cu Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 9:57

Florin Segărceanu, OUT de la echipa de Fed Cup a României. Surpriză uriaşă pentru barajul cu Italia

ProfimediaImages

Florin Segărceanu a renunţat la echipa de Fed Cup a României

"Nu mai sunt căpitanul nejucător al echipei de FedCup, o să fiu în preajma echipei. FedCup-ul intră într-o nouă etapă din punctul meu de vedere şi vine o generaţie tânără şi am considerat că un suflu mai tânăr, mai proaspăt să preia această generaţie şi să muncească în următorii ani. Monica Niculescu este pentru momentul acesta căpitanul nejucător pentru această primă întâlnire. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Segărceanu nu mai este antrenorul echipei de Fed Cup

Bineînţeles, va fi ajutată de Simona Halep cu sfaturi şi de Alina Tecşor, care a rămas în continuare acolo. Generaţia nouă intră pe mâini bune şi sper să vedem rezultate. Eu voi rămâne alături de echipă, voi fi acolo mereu, dar nu voi mai fi pe bancă, în poziţia de căpitan. Nu am niciun regret, a fost o experienţă frumoasă şi faptul că o să fiu întotdeauna lângă ele mă face să mă simt foarte bine. 

Am o prietenie foarte strânsă şi cu Simona şi cu celelalte fete. Poate este o chestiune şi de vârstă, eu anul acesta împlinesc 60 de ani şi uneori cred că generaţiile tinere au nevoie de mai multă energie şi poate de persoane mai apropiate de vârsta lor", a dezvăluit Segărceanu, pentru Radio Timişoara. 

Fără Simona Halep, în barajul din Fed Cup cu Italia

Simona Halep nu va participa la meciul de Fed Cup dintre România şi Italia, ce contează pentru barajul de menţinere în Grupa Mondială. "Racheta" nostră numărul 1 se concentrează pe Jocurile Olimpice, de unde vrea neapărat să revină cu o medalie.

"Simona a avut un început bun de sezon, la fel și Irina, și Sorana. Tenisul românesc este încă foarte în față pentru 2021. Corect, nu vom conta pe Simona, anul acesta vrea să se concentreze pe Jocurile Olimpice, care înseamnă pentru ea ceva extraordinar. Vrea să își facă programul cu perioade de pregătire, pentru Grand Slam-uri și Jocurile Olimpice", a declarat Florin Segărceanu, cu o lună în urmă.

Reclamă

Simona nu a evoluat nici anul trecut în barajul cu Rusia, disputat în Ungaria. Atunci, tricolorele au pierdut, 3-2, meciul de dublu fiind cel decisiv. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și