Închide meniul
Video

Gabriela Ruse vrea să o facă pe Emma Răducanu să se simtă ca acasă la Cluj. „Îi recomand ciorba şi sarmalele!”. Mesaj pentru Simona Halep

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2021, 20:56 / Actualizat: 11 octombrie 2021, 22:35

Gabriela Ruse a jucat cu Simona Halep la Indian Wells

Profimediaimages

Ruse si Halep au fost eliminate in turul doi la Indian Wells, acolo unde au facut pereche. Sunt pregătite să se mai lupte pentru câştigarea unui trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, aşteaptată la Cluj de Gabriela Ruse şi Simona Halep

Avem o relaţie foarte bună în afara terenului şi asta este foarte important. Suntem nişte jucătoare extraordinare şi e normal să ne înţelegem atât de bine.

Îmi doresc să joc din ce în ce mai mult cu Simona şi, de ce nu, să câştigăm turnee cât mai curând„, a declarat Gabriela Ruse.

Ruse s-a antrenat cu prietena Emma Răducanu în America. Britanica de 18 ani, cu origini româneşti, venea după succesul uriaş de la US Open.

Emma este prietena mea, mă înţeleg foarte bine cu ea. O singură dată mi-a zis ‘mulţumesc’ în română, dar nu ştie limba română”, a precizat bucureşteanca de 23 de ani.

Reclamă

Ruse şi Emma Raducanu se vor întâlni la Cluj-Napoca. „Îi fac cinste şi o învăţ româneşte„, glumeşte Ruse înainte de Transylvania Open.

„Să zic ciorbă şi sarmalele, însă nu cred că va încerca sarmalele. În timpul turneelor nu e cea mai bună idee de a mânca asta”, s-a amuzat ocupanta locului 92 WTA.

Simona Halep, mesaj important pentru fani: „Abia aştept să ne vedem”

Simona Halep a ieşit încă din turul 3 al turneului de la Indian Wells, dar are deja planuri importante. Românca a transmis mesajul momentului pentru fanii din România! „Abia aştept să ne vedem”, a spus Simona, cu referire la participarea de la Transylvania Open.

Reclamă 4 / 0/3

Prin intermediul unui videoclip postat pe o reţea de socializare, Simona Halep i-a anunţat pe fanii români că va veni la Transylvania Open, turneu ce va avea loc în perioada 23-31 octombrie, în Cluj.

Bună tuturor! Abia aștept să ne vedem la Cluj, la Transylvania Open. Vă pup pe toți!”, a transmis Simona pe Facebook.

Simona Halep, locul 17 WTA, este principala favorită a turneului Transylvania Open, la care vor mai participa jucătoare precum Elise Mertens (18 WTA), Emma Răducanu (22 WTA), Anett Kontaveit (23 WTA) sau Paula Badosa (27 WTA).

Organizatorii Transylvania Open au precizat că lista participantelor cuprinde două câștigătoare de Grand Slam, două jucătoare de Top 20 și 10 jucătoare de Top 50.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și