Închide meniul

GALERIE FOTO | Simona Halep a stabilit un nou record. "Iubesc acest turneu". Bornă remarcabilă atinsă la Roma!

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 14:28

GALERIE FOTO | Simona Halep a stabilit un nou record. "Iubesc acest turneu". Bornă remarcabilă atinsă la Roma!

Profimediaimages

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma

  • Simona Halep are 14 victorii la rând în circuit
  • Românca poate reveni pe locul 1 WTA
  • Halep - Pliskova 6-0, 2-1

Pentru prima dată în carieră, Simona a câştigat trei turnee consecutive în care a participat. Cu succesul înregistrat în faţa Karolinei Pliskova, constănţeanca a ajuns la 14 victorii la rând. Şi-a egalat cea mai bună performanţă – a mai avut o astfel de serie în 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat trei trofee în anul 2020 

"În 2013 am început ascensiunea mea în top, am fost foarte fericită pentru acea semifinală. Într-un final, după atâţia ani, am reuşit să câştig. Iubesc acest turneu şi mă bucur că am obţinut acest trofeu frumos", a declarat Simona Halep după finala câştigată la Roma.

Reclamă

Pentru evoluţia impecabilă obţinută în Italia, a doua jucătoare a lumii a obţinut un cec de 205.000 de euro şi 900 de puncte WTA. Prin urmare, s-a mărit miza la Roland Garros. Simona are şansa de a reveni pe primul loc în clasamentul mondial dacă va câştiga turneul de Grand Slam care se va desfăşura între 27 septembrie şi 10 octombrie.

La Roma, Halep a fost finalistă în 2017 şi 2018, pierzând de fiecare dată în faţa ucrainencei Elina Svitolina, scoruri 6-4, 5-7, 1-6, respectiv 0-6, 4-6. În acest an a beneficiat de abandonul Karolinei Pliskova, într-un moment în care conducea cu 6-0, 2-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep