Închide meniul

Simona Halep a avut o primă reacţie după accidentarea de la Roma: „Sunt atât de dezamăgită!” Verdictul medicilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 19:13 / Actualizat: 30 iunie 2023, 17:56

Simona Halep a avut o primă reacţie după accidentarea de la Roma: „Sunt atât de dezamăgită! Verdictul medicilor

profimediaimages

Simona Halep, ajutată de medic să meargă după accidentarea din meciul cu Angelique Kerber, din turul 2 de la Roma

Simona Halep a avut o primă reacţie după accidentarea de la Roma. Simona Halep a oferit primele informații după accidentarea care a forţat-o să abandoneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a avut o primă reacţie după accidentarea de la Roma. „Sunt atât de dezamăgită!”

„Din păcate, o ecografie a arătat că am o ruptură la gamba stângă. Mâine, voi face un RMN pentru a înțelege mai detaliat accidentarea, dar în acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt atât de dezamăgită să-mi închei turneul la Roma așa”, a declarat Simona, pe contul de Twitter.

Simona riscă să rateze turneul ei favorit. Roland Garros 2021 va începe pe 30 mai. Astfel, românca va avea mai puţin de trei săptămâni la dispoziţie pentru a se recupera. Din 2009 și până în prezent, românca n-a ratat nicioadată Roland Garros-ul!

Simona Halep: Se poate întâmpla aşa din senin?”

Durerile Simonei au apărut brusc, la scorul de 6-1, 3-3, în meciul cu Kerber. Asta i-a spus şi Simona medicului în timp ce primea îngrijiri. „Păi, nu știu cum. Nu am făcut nimic. (…) Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?”, au fost afirmaţiile lui Halep.

Reclamă

Kerber, alături de care Halep s-a pregătit înaintea turneului, i-a rămas în permanenţă alături. A ajutat-o să-şi strângă lucrurile şi i-a cărat geanta la ieşirea din arenă. „Ce prietenă!”, a scris WTA, pe contul de Twitter.

Simona Halep nu a mai putut păşi pe piciorul stâng

De pe teren, Halep nu a mai putut călca pe piciorul stâng. În afara arenei, ea a fost filmată în timp ce era transportată cu o maşinuţă a organizatorilor, asemănătoare celor folosite pe terenurile de golf.

Reclamă 4 / 0/3

Când a ajuns la clădirea în care se afla cabinetul medical, a avut din nou nevoie de ajutor ca să păşească. „Să îţi revii rapid!” i-au transmis cei de la Super Tennis TV lui Halep.

Recomandări
  • Simona Halep, prima reacţie
  • Ea a abandonat la Roma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și