Închide meniul

Simona Halep a aflat cu cine va juca la Miami. Traseu dificil pentru numărul 3 mondial în drumul spre trofeu

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 6:10

Simona Halep a aflat cu cine va juca la Miami. Traseu dificil pentru numărul 3 mondial în drumul spre trofeu

profimediaimages

Simona Halep a aflat cu cine va juca în turul al doilea al turneului de la Miami

  • Simona Halep va juca direct în turul al doilea la Miami
  • Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie

Simona Halep este calificată direct în turul al doilea al turneului WTA 1.000 de la Miami. Cel mai probabil, ea o va întâlni pe franţuzoaica Carolina Garcia, numărul 51 WTA. Aceasta va evolua contra unei jucătoare din calificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep ar putea juca în semifinale la Miami cu liderul mondial Ashleigh Barty

Mai departe, Halep ar putea da peste americanca Cori Gauff (numărul 36 WTA). În sferturi, le poate înfrunta pe poloneza Iga Swiatek (locul 16 WTA), pe care a învins-o la Australian Open, sau pe Elina Svitolina (locul 5 WTA).

Cel mai dur adversar poate veni în semifinale, liderul mondial Ashleigh Barty. Halep nu va avea ocazia să îşi ia revanşa contra Serenei Williams, care şi-a anunţat retragerea.

Reclamă

Ultima partidă oficială a Simonei a avut loc pe 16 februarie, 3-6, 3-6, cu Serena Williams, în sferturi, la Australian Open 2021.

Simona Halep va juca la Miami pentru premii cu 80% mai mici

Simona Halep s-a prezentat la Miami la sugestia antrenorului Darren Cahill, deşi organizatorii au redus premiile cu aproape 80% din cauza pandemiei.

Reclamă

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie.

Cu cine vor juca celelalte românce de la Miami

Şi celelalte românce de la Miami şi-au aflat adversarele. Sorana Cîrstea (locul 66 WTA) va juca împotriva americancei Katrinei Scott (locul 443 WTA). Irina Begu (locul 74 WTA) va lupta cu rusoaica Anna Kalinskaia (locul 115 WTA).

În calificări, Mihaela Buzărnescu (locul 137 WTA) va da peste canadianca Leylah Fernandez (locul 72 WTA). Iar Monica Niculescu (locul 152 WTA) o va înfrunta pe Liudmila Samsonova (locul 126 WTA).

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami
ATP • 9:05
Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024