Închide meniul

Simona Halep va reveni pe teren. "Darren a vrut foarte mult să joc la Miami". De ce a refuzat anul trecut să meargă la US Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 12:18

Simona Halep va reveni pe teren. "Darren a vrut foarte mult să joc la Miami". De ce a refuzat anul trecut să meargă la US Open

profimediaimages

Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Miami care are loc în această lună

După ce a participat la Australian Open, Simona Halep a ratat turneele de la Doha şi Dubai. Ea a acuzat dureri de spate. A treia jucătoare a lumii va lua parte însă la competiţia de la Miami, care va debuta pe 23 martie. Antrenorul Darren Cahill a convins-o pe Simona să meargă în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "O să plec săptămâna viitoare la Miami"

"Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.

Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun. E plăcut să participi la turneeele Mandatory", a spus Simona Halep la digisport.

Anul trecut, Halep a refuzat să călătorească în SUA din cauza pandemiei de coronavirus, deşi a costat-o prezenţa la un turneu de Grand Slam.

"La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open", a mai spus Simona Halep.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și