Închide meniul

Simona Halep a anunţat unde vrea să se retragă. Ce spune despre relaţia cu Darren Cahill şi care e marele regret al carierei

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 6:16

Simona Halep a anunţat unde vrea să se retragă. Ce spune despre relaţia cu Darren Cahill şi care e marele regret al carierei

Profimediaimages

Simona Halep le-a răspuns fanilor

  • Simona Halep a câştigat două turnee de Grand Slam în carieră
  • Halep are o relaţie specială cu australianul Darren Cahill

"Aş vrea să joc ultimul meci la Roland Garros, pentru că este turneul de Grand Slam favorit. Acolo am câştigat şi primul titlu major", a spus Halep. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, detalii despre relaţia cu Darren Cahill

Relaţia dintre Simona Halep şi Darren Cahill este una dintre cele mai importante din circuitul feminin. Australianul i-a schimbat mentalitatea sportivei noastre, căreia i-a şi interzis să mai vorbească în timpul partidelor.  

"Nu mă lasă să vorbesc în timpul meciurilor. Eu fac asta destul de des şi sunt pedepsită. Pe de altă parte, el zâmbeşte întotdeauna şi este pozitiv, indiferent de ce se întâmplă", a mai spus Simo. 

Reclamă

"Sărbătoresc victoriile alături de oamenii apropiaţi, familia şi prietenii. Nu petrec, dar la finalul anului, când e posibil, fac o petrecere la care invit pe toată lumea", a continuat românca. 

Justine Henin, idolul Simonei Halep

Justine Henin este idolul Simonei. Din păcate pentru Halep, cele două nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA. Câştigătoare de 7 Grand Slam-uri, campioana din Belgia s-a retras la începutul lui 2011, atunci când Simona abia scotea capul în tenisul mondial.

Reclamă

"Cu siguranţă, Justine Henin. Este idolul meu şi sunt foarte tristă că nu am putut juca împotriva ei", a încheiat Simona Halep. 

Simona Halep – Anastasija Sevastova, în turul 3 de la Miami

Revenind la prezent, Simona Halep se va duela în runda a treia de la Miami cu Anastasija Sevastova. Simo o conduce cu 6-3 la "directe" şi a câştigat ultimele 5 meciuri contra letonei. Între ele, se numără şi finala de la Bucureşti 2016, un sec 6-0, 6-0. 

Reclamă 4 / 0/3

"Sevastova taie mereu ritmul… nu știi niciodată la ce minge să te aștepți de la ea. Uneori, ea joacă plat, foarte plat. Alteori, jocul ei este sus. Deci, este greu să joci împotriva ei tot timpul", a precizat Simona.

Halep şi-a asigurat un premiu de 26.000 de dolari şi 65 de puncte WTA, prin calificarea în turul al treilea al Miami Open. Ea este înscrisă şi în proba de dublu, în echipă cu germana Angelique Kerber. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile