Închide meniul

Simona Halep a atins o bornă fabuloasă în meciul cu Caroline Garcia. Ce a declarat campioana noastră și cu cine se va duela în turul 3 de la Miami

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2021, 5:05

Simona Halep a atins o bornă fabuloasă în meciul cu Caroline Garcia. Ce a declarat campioana noastră și cu cine se va duela în turul 3 de la Miami

Profimediaimages

Simona Halep s-a calificat în turul 3 de la Miami

Meciul cu franțuzoaica de pe locul 51 WTA a fost cel de-al 400-lea jucat de Simona pe tabloul principal al unui turneu din circuitul profesionist. La auzul veștii, campioana de la Wimbledon a fost extaziată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, 400 de victorii pe tabloul principal

"Sunt foarte fericit să aud asta. Este impresionant că am câștigat atâtea meciuri pe tabloul principal. Am mulți ani acolo și în top… când mă confrunt cu momente grele, în timpul meciurilor, știu ce să fac. Am învățat din acele 400 de victorii", a declarat Simona Halep.

În turul următor, Halep o va întâlni pe Anastasija Sevastova (57 WTA). Sportiva din Letonia a reușit surpriza și a eliminat-o pe Cori Gauff (31 WTA). A cedat primul set cu 1-6, dar a revenit apoi și a câștigat cu 6-2 și 6-3.

"Sevastova taie mereu ritmul… nu știi niciodată la ce minge să te aștepți de la ea. Uneori, ea joacă plat, foarte plat. Alteori, jocul ei este sus. Deci, este greu să joci împotriva ei tot timpul", a precizat Simona.

Reclamă

Halep şi-a asigurat un premiu de 26.000 de dolari şi 65 de puncte WTA, prin calificarea în turul al treilea al Miami Open. Ea este înscrisă şi în proba de dublu, în echipă cu germana Angelique Kerber.

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep - Caroline Garcia 3-6, 6-4, 6-0
  • Ce a reușit Simona Halep la Miami

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și