Închide meniul

Simona Halep a coborât două locuri în clasamentul WTA. Pe ce poziţii se află Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 8:56

Simona Halep a coborât două locuri în clasamentul WTA. Pe ce poziţii se află Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan

Simona Halep a coborât două locuri în clasamentul WTA

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a coborât două locuri în clasamentul WTA. Suspendată provizoriu pentru dopaj, Simona Halep se află pe locul 56. Cea mai bine clasată jucătoare din România este Sorana Cîrstea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, care este suspendată provizoriu de anul trecut pentru dopaj, a coborât două locuri în clasamentul WTA dat publicităţii luni.

Simona Halep a coborât două locuri în clasamentul WTA

Simona Halep ocupă acum poziţia 56, cu 1000 de puncte. Trei jucătoare din România sunt mai bine clasate decât Halep. Este vorba de Sorana Cîrstea – locul 32 (menţinere, 1316 puncte), Irina Begu – locul 41 (menţinere, 1197 puncte), Ana Bogdan – locul 47 (coborâre de 8 locuri cu 1094 puncte).

Lider este în continuare poloneza Iga Swiatek, care are 9490 puncte, scrie news.ro.

George Cosac ştie de ce Simona Halep a apărut pe listele de la US Open

George Cosac ştie de ce Simona Halep a apărut pe listele de la US Open, deşi încă nu şi-a aflat verdictul în procesul de dopaj. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis susţine că românca trebuia să fe înscrisă la Grand Slam-ul american, în cazul în care va primi o decizie favorbailă din partea judecătorilor.

Reclamă

Simona Halep a fost audiată la finalul lunii iunie, după ce procesul său a fost amânat în repetate rânduri. Românca este în aşteptarea verdictului, în încercarea de a reveni cât mai repede pe terenul de tenis.

Simona Halep are parte de toată susţinerea, din partea lui George Cosac. Acesta a dezvăluit motivul pentru care numele româncei se află pe listele preliminare de la US Open. Preşedintele FRT susţine că Halep este înscrisă la Grand Slam-ul american, în eventualitatea în care va primi decizia din partea judecătorilor înainte de startul turneului.

De asemenea, Cosac susţine că Halep are şanse mici să scape fără nicio suspendare. Preşedintele FRT susţine că cei de la ITIA riscă să-şi afecteze imaginea, în cazul în care românca nu va primi nici un an de suspendare.

Reclamă 4 / 0/3

„Perioada până când se pot însrie jucătorii la US Open este una, şi apoi mai este o perioadă în care jucătorii se pot retrage. Dacă perioada sau ziua, ca termen limită de retragere, este după hotărârea lor, să presupunem că cei care au suspendat-o provizoriu pe Halep acum, vor da verdictul până va fi acea zi de retragere. Deci ea trebuie să fie înscrisă, ca să poată participa.

Primii jucători automat sunt înscrişi la competiţiile acestea mari. Ea este automat trecută pe listă. Dacă mâine dau verdictul, că perioada de suspendare s-a încheiat, şi ea poate juca, ea trebuie să fie înscrisă.

Cred că sunt şanse minime. Cei care au suspendat-o provizoriu, vor da cu siguranţă cel puţin un an de suspendare. Pentru că ei sunt la început, îşi vor da cu firma în cap, în cazul în care vor constata că Simona este nevinovată. Cu siguranţă vor fi daţi în judecată, pentru prejudiciu de imagine, pentru lipsă de activitate. Ei îşi vor lua toate măsurile de siguranţă. Indiferent ce vor constata, îi vor da minim un an, ca să iasă ei bine.

Noi, care am fost alături de ea, şi am ştiut ce fel de om este, eu cel puţin aş fi băgat mâna-n foc pentru ea, sigur că spunem că ar fi normal să joace la US Open. Dar nu suntem noi cei care hotărâm. Sunt luni de aşteptare, asta te omoară.

Nu ştie nimeni de ce se întârzie. Ei nu sunt siguri. Dacă erau, şi puteau lua o hotărâre imediată, imediat ar fi luat-o. Sunt zece luni deja…în zece luni să nu fi în stare să iei o hotărâre.

Nu am vorbit cu Simona. E super stresată. Măcar dacă i-ar fi dat verdictul. Aşteptarea asta este îngrozitoare. Să stai într-un stres permanent”, a declarat George Cosac, într-un interviu pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și