Închide meniul

Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 6-4! Victorie pentru campioana noastră. Românca s-a calificat în "sferturile" turneului de la Roma!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2020, 11:40

Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 6-4! Victorie pentru campioana noastră. Românca s-a calificat în "sferturile" turneului de la Roma!

Profimediaimages

Simona Halep are duel cu Dayana Yastremska

Principală favorită în capitala Italiei, Simona a avut emoții în startul disputei din faza optimilor de finală. Ucraineanca de pe locul 29 în clasamentul mondial a condus cu 3-0. Halep s-a trezit la timp și a câștigat primul set cu 7-5. A dominat și actul secund, pe care și l-a adjudecat cu 6-4. Meciul a durat o oră și 27 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 6-4

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 6-4 VICTORIE SIMONA! Românca se califică în sferturile de finală după o victorie muncită, obținută în minimum de seturi!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 5-4 Dayana face eforturi supraomenești pentru a rămâne în meci

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 5-3 Simona este la un singur game distanță de calificarea în "sferturi"

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 4-3 Ucraineanca s-a luptat incredibil și și-a făcut serviciul după un game care a durat mai bine de 10 minute!

Reclamă

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 4-2 Răspuns pe măsură al campioanei noastre. A servit impecabil și s-a impus la 0!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 3-2 Adversara Simonei a câștigat la 0 și se încinge din nou meciul

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 3-1 Ucraineanca dă semne de revenire. A izbutit să câștige pe serviciul Simonei.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 3-0 Un nou break reușit de campioana de la Wimbledon. Este al 6-lea game la rând câștigat de Halep!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 2-0 Principala favorită domină categoric meciul. S-a impus la 15-0

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5, 1-0 Simona a început perfect actul secund. A deschis cu un break!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 7-5. SET SIMONA! Constănțeanca a reușit să câștige primul set, cu toate că a fost condusă cu 3-0.

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 6-5. BREAK HALEP! A dat lovitura din a treia încercare!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 5-5. Simona și-a făcut serviciul și a scăpat de griji!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 4-5. Ucraineanca arată stăpânire de sine și a reușit să câștige la 0! Este la un game distanță de câștigarea primului set.

Reclamă

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 4-4. A început să se meargă cap la cap. Halep a servit fără greșeală și a restabilit egalitatea

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 3-4. Din păcate, Yastremska izbutește să încheie seria de vis a Simonei. Ucraineanca și-a făcut serviciul și a câștigat la 15!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 3-3. Campioana noastră defilează pe teren și pune o presiune uriașă pe Dayana. S-a restabilit egalitatea!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 2-3. Break la 0 pentru Simona! Numărul 2 WTA pare că și-a intrat în ritm și a început să își domine adversara.

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 1-3. Românca a spart gheața și a reușit să se impună ușor, la 15, pe propriul serviciu.

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 0-3. Adversara Simonei continuă să nu facă greșeli. Și-a făcut serviciul și s-a distanțat pe tabelă.

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 0-2. Halep nu are începutul de meci pe care și-l dorea. Ocupanta locului 29 WTA a reușit break-ul!

UPDATE Simona Halep – Dayana Yastremska 0-1. Ucraineanca a reușit să câștige primul game al confruntării!

UPDATE 14.35: A început meciul dintre Simona Halep și Dayana Yastremska

Românca a început ca din tun competiția. La debut, nu i-a dat nicio șansă italiencei Jasmine Paolini și a câștigat în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4.

Halep se simte excelent, mai ales că îl are alături și pe Darren Cahill. Antrenorul australian i s-a alăturat după 7 luni de absență. Pandemia continuă să îi dea mari bătăi de cap campioanei de la Wimbledon.

"Condițiile de aici sunt sigure. Nu plecăm din hotel, ceea ce o decizie bună în ceea ce privește siguranța. Nu este ușor să stai atât în cameră, dar trebuie să respectăm regulile. Mă simt în siguranță pentru că sunt mai aproape de casă. Suntem în Europa și este mult mai ușor de călătorit", a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și