Închide meniul

Simona Halep, despre adversara care a băgat frică în ea. ”Îmi era groază să intru pe teren”

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 13:24

Simona Halep, despre adversara care a băgat frică în ea. ”Îmi era groază să intru pe teren”

Zuma Press / Jason Heidrich via hepta

Simona Halep, despre adversara care a băgat frică în ea. ”Îmi era groază să intru pe teren”

  • Simona Halep a dezvăluit care este cea dificilă adversară
  • Sportiva din România a povestit că nu se aștepta să câștige Wimbledonul
  • Halep a câștiga 20 de turnee WTA în carieră

Halep a continuat dezvăluirile despre cariera sa în podacstul BT Sport găzduit de Andi Moisescu. Sportiva din Constanța susține că partidele cu Svitolina au fost cele mai dificile din cariera sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: ”Îmi era groază să intru pe teren cu Svitolina”

"Eu am ajuns la o concluzie în anii ăştia… 90% dintre meciuri se câştigă înainte de începerea lor. Cele grele, 6-4 sau 7-6 în decisiv, se câştigă pe teren, trebuie să fii inspirat în acel moment, să ai o sclipire când eşti obosit rupt. Dar meciurile emoţionale, meciurile mari, finale de Grand Slam, meciurile care se desfăşoară 6-2, 6-3 se câştigă înainte. Şi se pierd tot la fel.

Şi am exemplul meciurilor cu Svitolina. Am avut 3 partide pierdute cu 6-1, 6-1… şi îmi era groază să intru pe teren cu ea. Ştiam că scoate tot, că nu lasă nici măcar un punct şi mă îngrozea chestia asta. Şi intram în meci şi nu puteam să fac nimic", a declarat Halep în podcastul BT Sports.

Reclamă

Simona Halep nu s-a gândit niciodată că va câștiga Wimbledon

Simona a reușit să câștige Wimbledonul în 2019, după o victorie cu 6-2, 6-2 contra Serenei Williams. Românca spune că nu s-a așteptat vreodată la acest succes grandios, mai ales că până în anul 2007 nu jucase pe iarbă.

"Nu m-am gândit o secundă că o să câştig vreodată la Wimbledon. Pe cuvântul meu de onoare… Nu am niciun teren de iarbă. Nu am jucat 1 minut pe iarbă până în 2007 când m-am dus la juniori. Nu jucasem niciodată, habar nu aveam. Nu, nu mi-am imaginat niciodată că o să câştig vreodată la Wimbledon. Dar este cel mai prestigios titlu, e clar.

Reclamă

Când zici câştigător de Wimbledon, deja zici că e jucător. Eu, ca să fiu sinceră, m-am surprins pe mine un pic la Wimbledon. Cu Serena de partea cealaltă a terenului, ea câştigase de 9 ori… terenul era de iarbă… Atunci m-am surprins că pot să fiu intangibilă emoţional. Pentru că sunt o fire emotivă. Iar emoţionalul eu nu-l controlez foarte bine. Iar atunci, contra Serenei, pe iarbă, nu m-a atins nimic. Şi asta m-a surprins. Niciodată nu am crezut că pot fi capabilă să câştig pe iarba de la Wimbledon", a mai spus Halep.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Ucraina - România 2-3! Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
Tenis • 13 apr., 23:59
Ucraina – România 2-3! Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”