Închide meniul

Simona Halep s-a săturat de condiţiile grele de pandemie din circuit. "E foarte greu de suportat, deja devine o apăsare". Ce urmează pentru Simo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 16:57 / Actualizat: 28 aprilie 2023, 19:16

Simona Halep s-a săturat de condiţiile grele de pandemie din circuit. "E foarte greu de suportat, deja devine o apăsare". Ce urmează pentru Simo

ProfimediaImages

Simona Halep a obosit

Simona Halep s-a săturat de condiţiile grele de pandemie prin care trece la turneele la care participă. A fost cazul şi la competiţia de la Madrid, patronată de Ion Ţiriac, acolo unde Simo a fost eliminată încă din faza optimilor, de Elise Mertens. A fost un meci maraton, de aproape 3 ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Elise Mertens 6-4, 5-7, 5-7 | Halep: „Nu sunt foarte bine pregătită”

„Turneu greu, am obosit destul de tare în ultimul meci. Mă simt și puțin obosită. Poate a contat și ‘bubble’ (n.r. – bulă sanitară), e foarte greu de suportat, deja devine o apăsare. Am jucat un tenis destul de bun, dar Mertens fost mai concentrată mental. Dar, am învățat destul de multe și sper să nu mai repet greșelile în următorul turneu”, a spus Halep, pentru digisport.ro. 

După două victorii în două seturi, Simona Halep nu a rezistat fizic până la finalul partidei cu Elise Mertens, cea care a învins-o pentru prima oară pe zgură pe românca de pe locul 3 WTA. 

„Mi-am pierdut concentrarea, dar nu pot spune de ce. Analizez și cu Darren. Poate fizic nu sunt pregătită foarte bine. Sper să rămân concentrată pe toată durata partidei, pentru că tenisul meu e destul de bun, dar fac multe greșeli și asta nu-mi place. M-am grăbit mult și am greșit cu Mertens, nu am putut să mai stau calmă”, a mai spus Halep.

Simona Halep a încetat colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov

Simona Halep a luat o decizie importantă. Campioana de la Wimbledon a decis să facă o schimbare în staff şi nu va mai fi pregătită de Artemon Apostu-Efremov. A treia jucătoare a lumii l-a anunţat pe antrenorul român ce decizie a luat. Halep va continua să îl aibă alături pe Darren Cahill, cel alături de care a obţinut cele mai importante performanţe din carieră. Pentru ea, urmează turneul de la Roma, pe care l-a câştigat anul trecut.

Reclamă

„Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârșit după multe provocări legate atât de programul competițional, cât și de restricții legate de pandemie.

O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experiență fenomenală și sper să fi reușit să o învăț atat de multe pe cât am învățat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor și să îl am alături a fost o inspirație majoră”, a transmis fostul antrenor al Simonei pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și